White Dress | SINSAY

by - június 19, 2022


Sziasztok!

Ami az írást illeti, egy kicsikét eltűntem mostanában, s ennek főleg az államvizsgám volt az oka. Szerencsére azóta, amióta nem ,, találkoztam " itt Veletek, sikeresen lediplomáztam, a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció - és Médiatudomány alapszakán. 

Ami a továbbiakat illetti, mesterszakos tanulmányaim mellett, mindenképpen szeretném folytatni a teljes állású munkát; úgy ahogyan ezt az utolsó félév előtt tettem. - Nagyon hiányzik más a folyamatos pörgés, az oly sok tanulnivaló mellett. 


Ebben a bejegyzésben azonban szeretném Nektek elmondani, hogy egy a szívemhez nagyon közel álló és megtisztelő együttműködés részese lehettem, az év végi nagy hajrá előtt. - Ez pedig nem volt más, mint a Sinsay ruházati márka nyári kampánya. Akik aktívan követnek Instagramon, azok tudják, hogy nagyon illik hozzám mindaz, amit ez az üzlet képvisel. 

Az együttműködés kapcsán viselt kedvenc szettem nem volt más, mint az alábbi fehér ruha és papucs, illetve apró táska kombó. Egyszerűen imádtam ezen darabok romantikus jellegét, és azt, hogy tökéletes viseletet nyújtanak, a meleg, nyári napokra. 


Az alábbi képeket Varga Lilla barátnőm készítette, Budapest egy felettébb üdítő helyszínén, a Mechwart Ligetben. Remélem, hogy elvarázsolnak majd Titeket a képek, nyárias és könnyed hangulatukkal! Xoxo: Fanni ❤


Itt megtalálsz: 
Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna@rokafanni

You May Also Like

0 megjegyzés