Üdvözlünk nyár: Bikinik és fürdőruhák a Manzarától

by - június 21, 2022Elérkezett 2022 nyara, hiszen már június közepét írjuk. A szezon mindig a nyaralásokról, tengerparti, illetve Balaton-parti kiruccanásokról szól, így nem csoda, hogy ilyenkor mindig beszerzünk egy – két új ruhadarabot, fürdőruhát és bikinit.

A címben szereplő márka, a Manzara webshopjáról már meséltem Nektek, itt a blogon egy korábbi együttműködés kapcsán, amely akkor egy őszi szettről szólt.


A webshopban ezúttal a lenge, party ruhákat kezdtem el böngészni, amik között hamar olyan darabokra bukkantam, amik teljesen elvarázsoltak. A ruhák böngészése közben, azonban megakadt a szemem, egy oldalt felbukkanó fürdőruhán, ami különösképpen megtetszett, különleges mintája és színe végett szerelemdarab volt első látásra, így hamar a kosaramba is tettem a terméket.

A böngészést ettől függetlenül természetesen folytattam, és a webshop további extravagáns bikini kínálatát is meglestem. A választék azért is egyedi, mert a kirívóbb daraboktól elkezdve a szolídabb tankiniken keresztül, mindenféle szabású fürdőruhát megtalálunk a Manzaránál.Személyes tapasztalataim alapján az egyik legnehezebb bikinit, illetve fehérneműt vásárolni, hiszen nőként tudjuk, hogy milyen macera kiválasztani a megfelelő darabokat. – Fontos azonban, hogy ne csak csinos, hanem kényelmes viseletet is válasszunk ezekből a ruhadarabokból, mert az összkép így lesz teljes, hiszen csak így érezhetjük magunkat komfortosnak, ezáltal magabiztosnak; nyári programjaink során.

A mondás, miszerint a magabiztosság belülről árad teljes mértékben igaz, ám nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy kisugárzásunkhoz nagyban hozzátesz az is, hogy éppen hogyan érezzük magunkat abban, amit viselünk. – Véleményem szerint, a legapróbb ruhaneműk, azaz a fürdőruhák esetében ez pedig kiemelkedően fontos.Ha még Ti is keresitek a tökéletes bikinit a szezonra, ne habozzatok; nézzetek körbe a Manzara webshopján!Fürdőruhák a Manzarától:  https://www.manzara.hu/furdoruhak

Bikinik a Manzarától: https://www.manzara.hu/furdoruhak/bikini
Xoxo: Fanni ❤


Itt megtalálsz: 
Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna@rokafanni


You May Also Like

0 megjegyzés