Varázslatos Esemény | B72 Stúdió Fashionshow

by - május 05, 2022

2022. 04. 28 – án került megrendezésre a B72 Stúdió exkluzív partyja, amely egy nagyszabású divatbemutatónak adott otthont, a partyra ezúttal is Köszönöm a meghívást Tóth Helga divattervezőnek, hiszen ez mindig nagyon nagy megtiszteltetés a számomra!

A minden szempontból elegáns rendezvény háziasszonya, és műsorvezetője Viczián Viktória volt, aki az est folyamán egy meseszép Helga Toth ruhát viselt. – A ruha az est hangulatára reflektált, hiszen a fashionshow alapjai ezúttal az elegancia, illetve az esküvői, exkluzív hangulatot teremtő kollekciók voltak.
A divatbemutató tematikájából kifolyólag, igazi álomvilágba repítette a rendezvényre érkezőket, akiket a szervezők névre szóló ültetőkártyákkal, illetve ajándékokkal vártak. A kis csomagok nem rejtettek mást, mint egy elegáns mézeskalácsot, és egy csomag páratlan ízvilágú Viktoria Jilek Beauty gumicukrot.

Az est során olyan márkák ruhadarabjai vonultak fel, mint Helga Toth, Asboth, Dinart Design, Infinite Blush, Boriana, Studio Manka és Hecendorfer. – Ezeket, az ikonikus ruhakölteményeket pedig Sophie Molnar Design, JDS Budapest, illetve Valbona Leather Bags kiegészítők tették teljessé. Természetesen, minden egyes darabot szebbnél - szebb modellek vonultattak fel.

A show során olyan élmények értek, amelyek felettébb megtisztelőek voltak a számomra, hiszen számtalan divat - és tévés szakmabeli személlyel beszélgethettem és ismerkedhettem meg a show alatt.

Természetesen, a finom falatok sem hiányozhattak az estéről, így a catering ínycsiklandóbbnál - ínycsiklandóbb falatokat biztosított számunkra. A hangulatot, a Cardium Borpincészet ínycsiklandó borai fokozták, amelyek fogyasztásától garantált volt a mosoly, pláne az est vége felé, amikor sor került a fergeteges tombolasorsolásra.

Személyes élményeim közé tartozik még az is, hogy a tombola során egy szuper ajándékkal lettem gazdagabb, ami nem jelent mást, mint egy tavaszi, Hecendorfer Fashion ruhát.

A színvonalas eseménnyel a B72 Stúdióban egyébként, egy két napos esküvő kiállítás vette kezdetét, ahol a nagy napra készülődők megismerkedhettek a stúdió további szolgáltatóival, és kiállítóival. Az esküvő kiállítás során, például Muszi Vivien Fotográfus, illetve Erdély Kitty sminkes, munkásságába is betekintést nyerhettek az érdeklődők. 

A divatbemutató estjének végén, nagyon boldogan indultam haza, hiszen ezúttal is számtalan élmény ért, pont, mint a legutóbbi divatbemutatón

Nagyon Szépen Köszönöm még egyszer a meghívást a B72 Stúdiónak, hiszen ez felettébb megtisztelő élmény volt a számomra! 
Xoxo: Fanni ❤Itt megtalálsz: 
Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna@rokafanni

You May Also Like

0 megjegyzés