Reggeli arcápolás, az Eggo Glow termékeivel

by - május 19, 2022


#reklám //  Immáron május közepét írunk a naptárban, így nemcsoda, hogy a nyári hónapokra arcbőrünk is igazi frissességet, és megújulást igényel. - Ennek megfelelően, én is kipróbáltam egy újfajta terméket, ami a mindennapi arcápolási rutinom része lett mostanság. 

Az Eggo Glow arcápolási csomagja körülbelül három hete érkezett meg hozzám, így ekkor kezdtem el tesztelni ezeket az új termékeket. A csomag négy darab terméket rejtett, amelyeknek segítségével szinte egy komplett arctisztítási rutin hajtható végre. 

Az Ultimate Glow névre hallgató csomag, két lépésben varázsolja ragyogóvá az arcbőrünket.-Mindenféle klisé nélkül mondhatom, hogy ez a fenti állítás valóban igaz, mert a csomagban található termékek használata után, én is teljes puhaságot, illetve megújulást éreztem a bőrömön.

Az arctisztító készülék kétfajta szilikon sörtével rendelkezik, melyek segítik az elhalt hámsejtek leválasztását, illetve gondoskodnak az arc frissen tartásáról. A készülék egyébként a higiéniai elvárásoknak is megfelel, hiszen sörtéi nem tartalmaznak baktériumokat, így makulátlanná varázsolják bőrünket.

Az egészséges bőr eléréséhez, mindössze egy perc kell, így az  Eggo Glow használata még a rohanós reggeleken sem jelenthet kihívást. Érdemes alkalmaznunk még, a csomagban található fejpántot az arcápolási rutinunk elkezdése előtt, hiszen a hosszú hajúaknak különösen kedvez ez a kellék. A trendi fejpánt segítségével felfoghatjuk hajunkat, így jobban hozzáférhetünk arcunkhoz. 


Az Eggo Glow gélje pedig hialuronsavval teszi kellemesebbé a reggeli készülődést, ami azonnali feszességet kölcsönöz bőrünknek. A gél továbbá tartalmaz, E és C - vitamint is, melyek közül az utóbbi számomra különösen fontos volt a záróvizsgaidőszak során. A fáradt, néha kiszáradt arcbőrömnek nagyon - nagyon jót tett a gélben található C - vitamin.

Fontos tudnotok még, hogy ez a gél nem okoz bőr irritációt, így az érzékeny bőrűeknek; amilyen én is vagyok is bátran ajánlom.

Amennyiben a készüléket nem reggel, hanem a nap végén használjuk, úgy érdemes az úgynevezett Varázspárnákat, azaz a környezetbarát pamacsokat is használnunk. A csomagban található három darab korong segítségével eltávolíthatjuk, egy hosszú nap végén a sminkünket, mielőtt használatba vesszük az Eggo Glow készülékét.


A teljes szett három színben kapható: türkizben, kékben és rózsaszínben, így a cég még arra is figyelt a piacra dobáskor, hogy mindenki fürdőszobájába legyen megfelelő designú csomag.

A képek már árulkodtak arról, hogy nekem melyik színű és designú Eggo Glow épült be a mindennapi arcápolási rutinomba. A Tik Tok oldalamon (@rokafanni) egyébként megtekinthetitek azt is, hogy én hogyan használom a terméket, és mi a bővebb véleményem róla. 

Remélem, hogy ezután a kis ízelítő után, Ti is szívesen kipróbálnátok ki az egyébként díjnyertes készüléket, és a hozzátartozó termékcsaládot!

Használjátok vásárlásotokhoz a ROKAFANNI10 kódot, ami 10 % kedvezményre jogosít fel Titeket.


Xoxo: Fanni ❤/* A terméket az Eggo Glow csapatától kaptam, Instagram posztban való bemutatásért! /

You May Also Like

0 megjegyzés