Keser-édes Pillanatok | Maison Aux Pois Borválogatás

by - május 05, 2022


hirdetés || Az elmúlt időszak talán legnagyobb eredménye volt a számomra, hogy sikerült leadnom alapszakom szakdolgozatát, és beköttetni az elmúlt hat egyetemi félév kézzelfogható eredményét.

A kommunikáció-és médiatudomány szak korántsem volt olyan könnyű, mint ahogyan azt elképzeltem, de rengeteg hasznos dolgot tanultam meg, és már most tudom, hogy az utazás hátralevő része is megéri majd az erőfeszítéseket.

Megtanultam többek között azt is, hogy  íróként / bloggerként, hogyan helyezzünk együttműködéseket egy adott témába, vagy hogyan kommunikáljunk megfelelően saját imázsunkról. - Mielőtt sokan azt hinnétek, hogy ezek egyszerű dolgok, és nem is kell hozzájuk túl sok tudás, a szakon azért közgazdasági tárgyakból, vagy éppen az ellentétes stílusú szociológiai tárgyakból sem volt hiány. 

Az utóbbi négy hónap abszolút keser - édes volt, hiszen úgy éreztem; egyszer fent, s egyszer lent vagyok a hétköznapok során. Természetesen, az egyetem utolsó hajrájában ezek a pillanatok továbbra is megmaradnak majd, így nem lehet tőlük egyhamar elvonatkoztatni.


A Maison Aux Pois keser - édes borválogatása pedig tökéletes kísérője volt ezen időszaknak, a hétvégék során. Egy pohár, citrusos ízű kísértés teljesen eltereli az ember gondolatait, a stresszes időszakokról. A márka 2020 - as Furmintja, a gyümölcsök ízvilágával varázsol el bennünket, és repíti kóstolóját a frissebb, légies hétköznapok felé.
A grapefuitos ízvilág az én ízlésemnek egy kissé túl intenzív volt, de természetesen szívesen kóstoltam meg, ezt a palackba zárt különlegességet.

A számomra abszolút kedvenc íz, most a borválogatás másik tagja lett, ami nem volt más, mint a 2020 -as Furmint Sauvignon Blanc, ami egy száraz, fehérbor. Ő volt az, akiből szívesen fogyasztottam hétvégén egy - egy pohárral.
A 2021 - ben palackozott bor, vibráló ízvilága kettős ízt ad fogyasztója számára. A termék édes illata valóban megmutatkozik, amellyel ellentétbe kerül erőteljes, citrusos és néhol markánsan savanykás íze. Ha szabad személyes véleményemet kifejteni, szerintem ez a palack itatja magát, az biztos ( Persze, csak megfelelő mértékben ).Végül, de nem utolsó sorban pedig említésre méltó még az is, hogy a cég termékei, mennyire csodás designnal és palackozásban érkeztek meg. - A letisztultság, és a romantikusság is megjelent rózsaszín csomagolásuk által.

A kommunikáció szakon például erről is tanultunk, így az elmúlt időszakban ezt is nagyon tüzetesen vizsgáltam, illetve a szakdolgozatom során is górcső alá vettem, hogy mennyire ikonikus dolgokat mondd el egy cégről, vagy egy adott termékről az elegáns, ízléses megjelenés.


Köszönöm Szépen még egyszer a Maison Aux Pois csapatának ezt a különleges borválogatást! 

Ti találkoztatok már, a márka italaival?
Xoxo: Fanni ❤


Itt megtalálsz: 
Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna@rokafanni

/ * A bejegyzésben szereplő termékeket ajándékba kaptam, a Maison Aux Pois csapatától egy Instagram posztban való bemutatásért./


You May Also Like

0 megjegyzés