Kávékostoló és workshop élmények | Eszterkrém & Starbucks

by - május 26, 2022

2022.05.24 - én egy borús, de annál izgalmasabb keddi napra ébredtünk, Varga Lilla barátnőmmel, hiszen az Eszterkrém és a Starbucks által szervezett kávékóstolóra, illetve workshopra voltunk hivatalosak. 

A reggeli zűrzavaros indulás ellenére, amit a néhol kellemetlen tömegközlekedés és az eső okozott, sikeresen és időben megérkeztünk, a Podmaniczky Frigyes téren található Starbucks üzletébe. A szívélyes fogadtatás után a szervezők segítettek elfoglalni a helyünket, és kezdetét vette a különleges rendezvény.

Kávéimádóként, nagy megtiszteltetés volt részt venni egy ilyen eseményen, pláne, hogy a kávékóstolón, a márka; Siren’s Blend közepes pörkölésű kávéját kóstolhattuk meg. - Ez az újfaja kávé, a citrusos és csokis ízvilágot ötvözi, így ennek köszönhetően válik nagyon különlegessé. Személy szerint, én egy kicsit savanyúnak találtam ezt az ízvilágot, de bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyesmi aromákat. 

A kóstolás természetesen nagyon nagy élmény volt, hiszen szakemberek beszéltek a procedúra jellegéről, és lényegéről. - Abból, ami ott elhangzott megtudhattuk, hogy hogyan kell megfelelően kávét kóstolni és az ízeket ízlelni.

Az Eszterkrém kozmetikai márka jóvoltából, pedig természetes alapanyagokból; mint például a kávézacc, vagy a barnacukor készíthettük el, saját, kávés testradírunkat. A pontos receptet, egy nagyon aranyos szórólapon olvashattuk, illetve a manufaktúra szakembere is készséges instrukciókat adott nekünk.

A testradír elkészítése nagyon érdekes élmény volt, hiszen én alapból szeretek DIY dolgokat kreálni, illetve kreatívkodni. Ezenkívül Lillával természetesen megint alkottunk, és hatalmas ,, pacázások " közepette tudtuk csak elkészíteni testradírunkat. A végeredmény természetesen mindenkinek egyedi lett, de abszolút sikerélményként könyvelhettük el.

A workshop végén az Eszterkrém és a Starbucks csapata egy szuper, mindenféle jósággal - teli ajándéktáskával kedveskedett nekünk. A sok szép ajándék között, például egy nagyon cuki Starbucks feliratú noteszt és tollat is találhattunk. 


Köszönöm Szépen még egyszer a meghívást

 az 

Eszterkrém és a Starbucks csapatának!


Itt megtalálsz: 

Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna@rokafanni

You May Also Like

0 megjegyzés