Tavasz az otthonomban | BONPRIX

by - április 27, 2022

A Bonprix csapatának köszönhetően az idén is beköszöntött a tavasz a kis otthonomba. Egy - egy évszak változásával nagyon szeretek új lakberendezési dolgokat beszerezni, hiszen szerintem ilyenkor mindig szükség van arra, hogy egy kicsit frissítsünk, ne csak ruhatárunkon, hanem otthonunk hangulatán is.

Az idei szezon alkalmával először a Pepco-ban vásároltam meg egy - két dolgot, ami nem jelentett mást, mint néhány apró dekort. Egy fehér, asztalra tehető fém tálcát, illetve egy rózsaszín kerámiavázát. A dekorációk sorát a Velvet & Lines gyönyörű gyertyái folytatták, amiket pasztell rózsaszínben, illetve fehér színben szereztem be magamnak. - Ezeket a gyertyákat egyébként már többször láthattátok az Instagram (@roka.fanni) oldalamon. 

Ami a bútorokat illeti, az idén egy kicsit nagyobb renoválásra is sor került, (már amennyire egy albérletet renoválni lehet ), ez pedig nem volt más, mint a kanapéimon lévő huzat kicserélése. A rózsaszín, könnyed színű huzatok helyett, a nappali egy kicsit sötétebb árnyalatú, királykék színű kanapéhuzattal lett másabb. 

A kanapéhuzatot inda, és virágminták díszítik, így ennek apropójaként választottam a Bonprixtől kapott mintás, éjjeli lámpát, hiszen a két dolog teljes mértékben illett egymáshoz.

A lámpa egyébként gyönyörű szép, és beüzemelni is nagyon könnyű volt. - Érdekessége pedig nem más, mint az, hogy a lámpára szürkével rajzolt mintán gyönyörűen átszűrődik a fény. Egyetlen meglepetésem talán csak az volt, hogy egy kicsit nagyobb lámpára számítottam, mint ami érkezett. 

A Bonprixszes kiegészítők sorát erősíti még egy új lábtörlő is, amit könnyed, tavaszi minták cifráznak. Egyébként, már láthattátok korábbi bejegyzésekben, hogy a Bonprixtől minden szezonban választok egy új lábtörlőt, hiszen olyan változatos kollekciójuk van.


Végül, de nem utolsó sorban pedig szeretném Nektek megemlíteni, hogy mivel ez egy hosszútávú együttműködés, nagyon szeretem megírni Nektek ehhez kapcsolódóan, az újabb és újabb bejegyzéseket, hiszen mindig feltöltenek energiával és alkotásvággyal.


Emlékszem például, hogy a legelső Bonprixszes bejegyzés is pont tavasszal született, ennek már két éve, de a mai napig tudom, hogy egy virágos blézerről szólt, amit nagyon - nagyon szeretek, és azóta is hordom. Remélem, hogy el nyerte a tetszéseteket ez a kis rövid tavaszi, lakberendezési mustra, és szívesen olvastok máskor is ebben a témában!Nektek van kedvenc lakberendezési kiegészítőtök?

Xoxo: Fanni ❤/*A bejegyzésben szereplő lábtörlőt és lámpát a Bonprixtől kaptam ajándékba, a posztban való bemutatásért./ 
Instagram Oldalam: @roka.fanni

Inspirációs Tik Tok csatorna@rokafanni

You May Also Like

0 megjegyzés