A legtartósabb korrektor | Maybelline New York Super Stay 30H Active Wear Concealer

by - április 09, 2022

Nagyon régen volt már beauty témájú poszt itt a blogon, így felettébb örülök, hogy most egy együttműködés keretein belül végre hozhatok Nektek egyet!

Az All 2 Test Hungary csapatának köszönhetően, a Maybelline New York Super Stay Active Wear Concealer korrektorja is bekerülhetett a mindennapi sminktermékeim közé. 

A korrektort körülbelül már két hete tesztelem, s azt kell, hogy mondjam, nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla. - Ebben a bejegyzésben egy rövid ismertetővel szeretném Nektek átadni a termékkel kapcsolatos tapasztalataimat.


A Maybelline, mint márka volt talán az első sminkmárka, amit anno fiatalként elkezdtem használni, így számtalan terméket próbáltam ki tőlük. A most tesztelt korrektor, ismét újdonság volt, hiszen tartóssága az eddigi termékekét is felül múlta.

Az általam tesztelt árnyalat a 10 - es Fair árnyalat volt, amely a világosabb bőrtípusú embereknek kedvez. A termék használata, a speciálisan kialakított ,, curve " applikátornak köszönhetően nagyon egyszerű, hiszen csak fel kell vinnünk egy vékony réteget a segítségével, bőrünk azon felületére, ahol bőrhibák találhatóak.

Véleményem szerint az applikátor kialakítása felettébb innovatív és újszerű, de számomra egy kicsit túl kicsi volt az applikátor feje. 

A korrektor hatalmas előnye, hogy nagyon tartós és ígéretéhez híven akár 30 órán keresztül is megfelelő fedést biztosít. A szem alatt lévő karikákat is kiválóan fedi, illetve tünteti el, amely a mindennapok során egy igen fontos szempont. 

Ahogyan már többször is írtam Nektek itt a blogomon, illetve az Instagram oldalamon (@roka.fanni) az én bőröm nagyon érzékeny, így ezt mindig figyelembe veszem egy - egy termék tesztelése során. A márka ezen korrektora pedig allergiamentes, így nem okoz bőrünknek irritációt. - Természetesen ezt a nagyon fontos és pozitív hatást én is csak megerősíteni tudom.

Ha ezen kis bejegyzés után kíváncsiak vagytok, hogy ez a korrektor hogyan épült bele a könnyed, reggeli smink rutinomba, illetve mely Maybelline termékeket használom még, nézzétek meg ezt a kis videót!


Az All 2 Test csapatának pedig hálásan Köszönöm, a tesztelés lehetőségét!Xoxo: Fanni ❤

Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna: @rokafanni


/* A bejegyzésben szereplő terméket az All 2 Test csapatától kaptam posztokban való bemutatásért cserébe. /

You May Also Like

0 megjegyzés