Fekete Alapdarab | BONPRIX

by - március 19, 2022

Biztosan Nektek is vannak olyan elengedhetetlen kiegészítőitek, alapdarabjaitok, amelyek nélkül nem tudnátok elképzelni a hétköznapjaitokat. - Ebben a bejegyzésben pont egy ilyen táskát szeretnék Nektek bemutatni. Klisésnek tűnhet ez az ajánló, ugyanis a bejegyzés valóban együttműködés keretein belül születik, de ez a táska tényleg elengedhetetlen számomra.

A fekete kézitáska mindig is egy olyan kiegészítő volt, ami nélkül nem tudnék létezni. Mondjuk úgy, hogy amióta ,, felnőtt " lettem szinte minden évben megvettem egy - egy új darabot, amikor az előző táskám már éppen elhasználódott. A mindennapi rohanás, és hajtás közepette, célszerű egy fekete színű kézitáska használata, hiszen ez az árnyalat szinte mindenhez passzol: Alapdarabként funkcionál.

Amikor egy új darabot választok, akkor mindig megvizsgálom azt is, hogy mennyire praktikus a táska belső felépítése, s hogy mit tudok benne elpakolni, illetve elrendezni. 
Bonprix ezen darabja, amelyet 92633795 cikkszám alatt találtok meg a cég honlapján, teljességgel kimeríti azt, amit egy fekete kézitáskának tudnia kell. Egy nagy belső zseb, ami cipzáros, illetve két belső, nyitott zseb ékesíti a táskát.

A cipzáros zseb azért is előnyös, mert az eső nem esik bele egy kicsit sem táskánkba, így az a probléma, amit a patentos daraboknál tapasztalunk nem áll fent. A steppelt külső, egy kissé strapabíróbbá teszi magát, a táskát, na meg jól is mutat. Ezenkívül különlegessége még, hogy egy vékony, aranyszínű láncot fűztek a táska fogantyújába, így ez teljességgel nőiessé varázsolta ezt a kiegészítőt.

Arra azért felhívnám a figyelmeteket, hogy ez a darab, a hétköznapi dolgok cipelésére alkalmas, így nagyon ne pakoljátok tele, nehogy leszakadjon a füle. Mindenesetre egy piperetáska, egy pénztárca, zsebkendő, telefon, illetve fésű, notesz; biztosan elfér benne. 

Ha éppen lecserélnétek elöregedett, elhasznált fekete táskátokat szívből ajánlom a Bonprix ezen darabját.A rohanós hétköznapokra tökéletes útitárs!Xoxo: Fanni ❤

Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna: @rokafanni/* A bejegyzésben található táskát a Bonprix csapatától kaptam ajándékba a posztban való bemutatásért. / 


You May Also Like

0 megjegyzés