At least we stole the show! | Különleges fotózáson jártam

by - március 18, 2022Ezúttal egy nagyon különleges témájú fotózás képeit hoztam el Nektek, amely nem szólt másról, mint a játéktermi, éjszakai hangulat megteremtéséről.

 A fotózást a Gozsdu Játékteremben valósítottuk meg, fotósom Jávorka Sarolta (@saroltajavorkafoto), a sminkesem pedig Dabasi Laura (@laura.dabasi.makeupartist) volt.

A fotózás során két ruhát viseltem, amelyeket egytől - egyig a Bershka leárazásán szereztem be. Mindkét ruha egy egybe részes, nadrágruha volt, azaz overál. A képeken majd látni fogjátok azt, hogy az egyik rövid gatyás, egyszínű és piros, a másik egy hosszú szárú mintás darab volt.- Mindehhez pedig egy extrémebb smink dukált. 

A fotózáshoz az inspirációt Pinterestről merítettem, így az ötlet azáltal pattant ki a fejemből. A sötétebb tónusok, és fények teljesen újszerű dolgok voltak a számomra, de mindenképpen úgy voltam vele, hogy szeretném kipróbálni ezt az irányvonalat. 

A fotózás napjául végül egy enyhén napos délelőttöt választottunk, amikor szerencsére nem is volt olyan hideg.

Számomra azért is volt különösen izgalmas ez a fotózás, mert eddig nem nagyon képviseltem ezt a vagányabb, extrémebb stílust, hiszen azok, akik aktívan követnek pontosan tudják, hogy hozzám a hercegnős / romantikus képek állnak közelebb.

A hajamat ezúttal csak kivasaltam, és eltekintettem az általam mindig viselt göndör fürtöktől. Szerintem ez a kissé lazább hajszerkezet jól passzolt ehhez a koncepcióhoz.

Egyébként rájöttem arra, hogy szívesen mesélek Nektek itt a blogomon egy - egy fotózás történetéről, így remélem, hogy a lifestyle / fashion illetve beauty tartalmak mellett lesz még alkalmam ilyesmi projektről is írni. Természetesen, azt mindenképpen leszögezném, hogy a profi modellkedés nagyon távol áll tőlem, így ahogyan azt egy utóbbi Instagram posztomban írtam, nagyon hálás vagyok, hogy ezek a projektek kiegészítik a blogolást, s az írást.

A játéktermes fotózás során a legnagyobb kihívást például az okozta, hogy voltak a helyszínen kirándulók, meg természetesen látogatók, így nagyon izgultam; a viszonylag sok ember előtt. Ahhoz képest, hogy régóta táncolok, ezen a nyilvános önbizalom dolgon még nagyon sokat kell dolgoznom, ezt biztosan megtanultam ezen fotózás alkalmával. 

Összességében azt mondhatom, hogy nagyon hálás és elégedett vagyok azért, hogy részt vehettem ebben a projektben, hiszen szerintem nem igazán valósult volna meg ez a fajta fotós projekt, ha most nincs rá alkalmam. Köszönöm Szépen Jávorka Saroltának a képeket!


Remélem, hogy tetszett Nektek ez a kis fotózásos élménybeszámoló, és szívesen olvastok még hasonlókat!


Az Instagram oldalamon @roka.fanni hamarosan láthatjátok a projekt többi képét.Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna: @rokafanni

You May Also Like

0 megjegyzés