Nőies készülődés | CLOI Silkify termékbemutató

by - február 05, 2022

 #hirdetés

Bloggerként mindig sokat gondolkozom azon, hogy milyen mértékben fér bele a munkásságomba a reklám, illetve a hirdetés fogalma. Mivel szeretnék hiteles maradni, így mindig megválogatom, hogy mi az, amit szívvel – lélekkel mutatok be Nektek. – Éppen ezért, nagy megtiszteltetés számomra, hogy a CLOI csapata az idén tavasszal meglepett egy felettébb komoly ajándékcsomaggal, melynek keretein belül a SILKIFY szőrtelenítő készülékét tesztelhettem.

A termék kifinomult, és letisztult csomagolása egy részletes használati útmutatót is rejtett, amelynek segítségével garantáltan megismerhettük a készüléket.

Használatba vétele előtt például lehetőségünk van a készülék segítségével tesztelni azt, hogy mennyire érzékeny bőrünk, így tudjuk, hogy mely intenzitású kezelést alkalmazhatjuk bőrünkön. Természetesen ez mindenki számára más és más, hiszen vannak nagyon érzékeny bőrű emberek, mint például én.

Ebből a sajátos tulajdonságomból kiindulva külön örültem annak, hogy ezen a készüléken megtalálható a fentebb említett tesztelés funkció is. A CLOI Silkify számomra abszolút újdonság volt, hiszen még nem próbáltam ezelőtt a lézeres szőrtelenítés ezen fajtáját.

Az útmutató pontosan leírja azt, hogy hogyan használjuk a készüléket, és mik a megfelelő lépések annak érdekében, hogy elérjük a kívánt hatást.

A szőrtelenítő készüléket először csatlakoztatnunk kell egy áramforráshoz, majd az alján lévő bekapcsoló gombbal tudjuk üzembe helyezni, ezután ugyanígy tudjuk szabályozni azt is, hogy milyen erősségű IPL fényt szeretnénk használni.


Én körülbelül 2 – 3 hete tesztelem ezt a terméket, és bátran mondhatom, hogy nagyon kíváncsian várom már a végeredményt, aminek a kiteljesedéséhez még idő kell, hiszen a készüléket 2 hetente érdemes alkalmazni. 

A készülék használata mellett természetesen másfajta szőrtelenítést is végezhetünk, s ezt az útmutató is pontosan leírja. Mindemellett érdemes valamilyen hűsítő géllel is kezelnünk a leszőrtelenített területet.

Számomra a termék komolysága mellett még azért is volt nagy szó ez az együttműködés, mert táncosként, illetve a hobby fotózások során nagyon sokszor bíbelődők ezzel a folyamattal, így külön örültem annak, hogy ez az eszköz megkönnyíti a mindennapjaimat.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a CLOI Silkify készülék a FANNI10 kóddal kedvezményesen juthattok hozzá!Xoxo: Fanni ❤

You May Also Like

0 megjegyzés