Különleges Élmények | BCEFW X B72 Studio Pop Up Store megnyitó

by - február 05, 20222022. 02. 03 - án került megrendezésre a BCEFW x B72 Studio Pop Up Storejának megnyitó partyja, ahol a színvonalas farsangi mulatság mellett, ezúttal egy különleges élményben lehetett részem. 

Tóth Helga, a stúdió tulajdonosa mindig meg szokott hívni a náluk tartandó eseményekre, mint blogger, ami mindig hatalmas megtiszteltetés a számomra, és nagyon hálás vagyok érte.

A február 3 - án megrendezésre kerülő esemény azonban külön különleges volt, hiszen, mint fellépő vehettem részt rajta! Egy last - minute lehetőségnek köszönhetően kezdő versenytáncosként Helga Toth, Studio Manka illetve egy gyönyörű DiN'ART Design ruhában táncolhattam. 

Az estére már kora délután elkezdtünk készülődni, és Erdély Kittynek köszönhetően én is egy meseszép sminket kaphattam.

A fellépésen, ahol táncolva mutattuk be a ruhákat két latin táncot adtunk elő, egy rumbát és egy cha-chat, én ennek nagyon örültem, hiszen a rumba az egyik kedvencem. A produkció szerintem összességében jól sikerült, hiszen show volt, ezt a táncpartneremnek is nagyon köszönöm, mivel rövid idő alatt raktuk össze a koreográfiákat.

A táncainkról Muszi Vivien fotós  készített nekünk videó felvételt, amit a telefonomon már meg is kaptam. Boldog és hálás voltam, hogy profi szemszögből örökítettük meg ezt a fellépést, hiszen így minden látszott a kis videó felvételeken, amiket aztán izgatottan mutattam meg itthon a családomnak.

Szintén spontán alakult úgy, hogy egy nagyon kedves, táncos barátnőm ott volt velem a rendezvényen, ami nagyon jól esett és hatalmas biztatást jelentett.

A B72 Studio rendezvényein egyébként mindig nagyon klassz dolog részt venni, hiszen nagyon sok a divat, a modell és a kommunikáció szakmában profi személlyel találkozhatok. Az elmúlt csütörtökön is megtisztelő volt számomra, hogy ezekkel a személyekkel beszélgethettem, és ismerkedhettem, hiszen amikor elkezdtem a blogomat írni, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen kapukat nyit ki előttem.Mindenképpen meg szerettem volna osztani Veletek ezt a fashionweekes, farsangi, fellépős hangulatú bejegyzést, hiszen maradandó élmény lesz a számomra. Külön köszönöm a bizalmat, hogy kezdő versenytáncosként táncolhattam, hiszen végtelenül izgultam, éppen ezért az utólag kapott pozitív visszajelzések is nagyon sokat jelentettek a számomra!


Xoxo: Fanni ❤

You May Also Like

0 megjegyzés