Több, mint határidőnapló | My makeup diary

by - január 07, 2022
 
A tökéletes határidőnaplót mindig nagyon nehéz megtalálni. - Legalábbis számomra nem volt egyszerű. Általában vagy túl komplikáltak voltak, amiket választottam, vagy pedig túl egyszerűek és egyáltalán nem rendszerezték a napjaimat / heteimet / hónapjaimat. 

Erdély Kitty My makeup diaryja azonban teljességgel megoldja az eddig tapasztalt problémáimat. Ez a határidőnapló nem csak határidőnapló, hanem számomra egy motivációs könyv is egyben. Ugyan még csak az első hónapnál tartunk, de már most olyan idézeteket és élettörténeteket találtam Kitty írásai között, amik örök inspirációként szolgálnak a mindennapjaim során. - Éppen ezért gondoltam azt, hogy megírom Nektek ezt a kis ajánlást a My makeup diaryról. 


A határidőnapló felépítése annyira logikus, hogy a heti, havi rendszerezést felülmúlva, minden hónapnál találunk még social - media planner részt is. Én például a tegnapi nap folyamán vettem rá magamat, hogy kitöltsem az éves céljaimat, és terveimet először januárral, majd 2022 további hónapjaival kapcsolatban. Igazi felüdülés volt ez a lelkemnek és nagyon meg is nyugtatott ez a folyamat.

A My makeup diary legnagyobb különlegessége pedig nem más, mint az, hogy Kitty személyes történetei mellett, minden egyes hónapnál megtekinthetünk egy sminkvideót, amit QR kód beolvasásával hívhatunk elő. Csupa inspiráció és kreativitás mindaz, amiről ez a határidőnapló árulkodik!

Mindenképpen említésre méltó, hogy a benne lévő kép és divatanyag teljességgel precíz, és ámulatba ejtő. Minden egyes modell más és más stílust szimbolizál és jelképez, ami abban is segít ( legalábbis nekem biztosan ) , hogy megtaláljam azt, ami hozzám a legközelebb áll, esetleg tudok azonosulni vele.


Akik követnek Instagramon, azok már láthatták, hogy a legutóbbi posztomban említettem, miért is szeretem annyira Kitty munkásságát. A biztonság kedvéért itt is leírnám azt, hogy Kitty önerőből érte el, és álmodta meg mindazt, amit mára magáénak mondhat, erről pedig a My makeup diaryban Ti is olvashattok egy kicsit. 

Én teljességgel bízom benne, hogy ez a határidőnapló nekem is segít majd abban, hogy megtaláljam önmagamat és a kis motivációs történetek és Kitty #gondoldtovább írásai által közelebb kerüljek a saját, felfedezésre váró értékeimhez. Bízom benne, hogy a My makeup diary lesz az a határidőnapló, ami visszahozza az életembe a rendszerességet és a kitartást.

Végül, de nem utolsó sorban pedig, Köszönöm Neked Erdély Kitty a sok személyes támogatást és azt, hogy megalkottad ezt a csodát. Édesanyukámnak pedig Köszönöm, hogy karácsonyra meglepett ezzel a különleges ajándékkal!Xoxo : Fanni ♥
Itt megtalálsz:

Instagram : @roka.fanni 
Tik Tok: @rokafanni


Szerezdd be Te is a My makeup diaryt: https://erdelykitty.hu/my-makeup-diary/

You May Also Like

0 megjegyzés