Home Tour | BONPRIX

by - január 28, 2022


Lassan pontosan egy éve, hogy egy külön albérletbe költöztem, Budapest egy számomra nagyon kedves részén. - Ez idáig még nem nagyon meséltem Nektek erről, hiszen úgy voltam vele, hogy megtartom ezt az életeseményt egy személyes dolognak. A véleményem ezzel kapcsolatosan most sem változott, viszont többen kértétek, hogy készítsek egy ,, home tour " jellegű bejegyzést. 

A Bonprix csapatának hála most néhány új kiegészítővel bővült a kis albérletem, így ezeket is meg tudom Nektek mutatni.Az előszobába egy meseszép, kifinomult lábtörlőn keresztül tudunk belépni, amit én szezonálisan cserélni szoktam. Az őszi, illetve a mostani téli / januári lábtörlőt is a Bonprix csapatától szereztem be. Biztosan emlékeztek még az őszi, aranyos sünis változatra, amit többek között Instagramon is megmutattam Nektek. 

A folyosót, ami a hálófülkémhez vezet néhány növény, illetve dekorációs elem teszi otthonossá, ilyen például a képen látható újságtartó, illetve tábla, amire a heti teendőimet szoktam feljegyezni.

A kicsi folyosót elhagyva a hálófülkém fogad minket, ahol található egy beépített gardrób.: Mondanom sem kell, hogy ez a kedvenc helyiségem a lakásban, hiszen itt alszom, és a csajos ruháim is itt találhatóak; ez az otthoni kikapcsolódás szigete a számomra. 

Ne lepődjetek meg, a télies agyneműmön, hiszen nálam most félig tavasz, félig tél van! Pont így igyekszem rendezni a dekorációimat, ahogyan azt az időjárás diktálja. Az albérlet másik helyisége az amerikai konyhás nappali, ami a kedvenc konyhaasztalomnak és székeimnek ad otthont. Imádom a fehér bútorokat, és a hozzátartozó kiegészítőket, amelyek hercegnőssé varázsolják ezt az apró helyiséget. 

A képen ezek közül a székek közül láthattok egyet, amin éppen az a pulcsi van, amit körülbelül mostanában mindennap hordok; annyira kényelmes. A félig tavasz érzet jegyében nem maradhat el a virág, azaz az asztalra kerülő rózsa, vagy tulipáncsokor sem. 

A nappali elengedhetetlen részét képzi még a kis fésülködőasztalkám, amelyet ugyan most nem fotóztam le Nektek, de annál nagyobb becsben tartom.

Remélem, hogy ez a kis ,, home tour " bejegyzés elnyerte a tetszéseteket és esetleg inspirációt is meríthettek belőle.  

A Bonprix csapatának pedig szeretném megköszönni, a csodaszép kiegészítőket, amelyeket ajándékba küldtek nekem.
Xoxo: Fanni ❤


/ A bejegyzésben szereplő lábtörlőt, ágyneműt és pulóvert a Bonprix csapatától kaptam ajándékba a posztban való bemutatásért./ Itt megtalálsz:

Instagram : @roka.fanni 
Tik Tok: @rokafanni

You May Also Like

0 megjegyzés