Az ember beszél, de amit érez az az igazi! Karácsonyi Pillanatok - 2021

by - december 26, 2021

,, Az ember beszél, de amit érez az az igazi! " - Minden évben írok Nektek egy karácsonyi bejegyzést, valamilyen okból kifolyólag. Néha talán csak azért, mert úgy illik, vagy csak, mert van egy kis felesleges időm, de egy szónak is száz a vége, karácsonyi blogposzt mindig van. 

Az idén volt pár kisebb - nagyobb blogszünet, amit ezúttal is nagyon sajnálok, de az év több pontján is úgy éreztem, hogy pihennem kell; így a minőségi tartalomgyártás már nem fér bele a repertoáromba. 2021 - ben annyi minden történt, hogy jelenleg magam sem tudom osztályozni a saját érzéseimet; még akkor sem, ha ez alapból kele - kólaságra vall. 

Az eredeti témához visszakanyarodva, hogy valóban a karácsony kerüljön a bejegyzés középpontjába, szeretném Nektek elmesélni azt, hogy az idén felettébb nyugisan telt számomra az ünnep. A családom, s én is annyira fáradtak, s kimerültek voltunk, hogy igyekeztünk közösen, passzív pihenéssel tölteni az elmúlt napokat.

Természetesen, a szokásos ünnepi menü, főzés, sütés, és ajándékozás az idén sem maradt el, de mindezt felülmúlta a pihenés. Nem illik mások nevében nyilatkozni, de ha mégis ezt tenném, akkor szerintem bátran mondhatnám, hogy nagyon nehéz és program dús év áll a szüleim mögött. - Én pedig kifejezetten örültem annak, hogy több, mint egy hetet tölthetek távol a főváros zajától. - Mostanában rengeteg időt töltöttem Budapesten, ami testileg és lelkileg is kifárasztott. 

Tisztán emlékszem arra, hogy kisgyermekként nem igazán értettem meg a felnőtteket, hogy miért kell annyit pihenni, vagy éppen aludni. Nos, azt hiszem ez mostanra megváltozott. Az idén, valóban ráébredtem arra, hogy milyen klassz dolog csak úgy lenni néha, s nem csinálni semmit.
2021 karácsonya pont így telt, pihenéssel, online detoxszal és jó sok alvással! 

Végül, de nem utolsó sorban pedig szeretném Nektek megköszönni azt, hogy követitek munkásságomat. Erőt és biztatást ad ez a mindennapok során!


Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak!


Xoxo: Fanni ❤


A bejegyzésben szereplő képeket készítette: Simon Blanka - Blankaart 
Smink és frizura: Erőss Anett
Ruha: H&M

Instagram Oldalam: @roka.fanni
Inspirációs Tik Tok csatorna: @rokafanni

You May Also Like

0 megjegyzés