Spice up your home! : Mennyei illatgyertyák

by - október 12, 2021


Az ősz beköszöntével hajlamosabbak vagyunk bekuckózni, és több időd tölteni otthonunk
melegében.

Ilyenkor egy kicsit mindenki lelassul, hiszen előkerülnek a vastag kötött pulcsik és a pihe-puha takarók, amelyek segítenek abban, hogy igazi, meghitt környezetet varázsoljunk magunknak a hűvös napokra. A szezon kedvenc kiegészítőiként emlegetik még az illatgyertyákat is, amik amellett, hogy ikonikus díszei otthonunknak, számtalan jótékony hatással rendelkeznek. Cikkünkben összegyűjtöttük Nektek, az évszak legegyedülállóbb, legmámorosabb illatjait!

Byredo Woods Scented Candle

Hazánkban online rendelhető a BYREDO szédítő illatgyertyája, amely egy mesebeli fenyőerdőbe repít minket; cédrusos olykor – olykor már vadítóan erős aromájával.

Yankee Candle Autumn Sunset

Egy varázslatos illatgyertya, kétségkívül professzionális gyártótól. A vénasszonyok nyarát idézi ez az illat, hiszen kissé édeskés, citrusos aromájával bolondít meg minket. Általa szinte tapintani lehet a gyengéd, őszi napsugarakat.

Bath and Body Works – Spiced Vanilia Cupcake

Dizájnos csomagolásba bújtatva ejti rabul az édes illatok szerelmeseit a Bath and Body Works, Spiced Vanilia Cupcake illatgyertyája. Garantáltan megédesíti az őszi estéket ez a kifinomult illat, így például tökéletes kelléke lehet egy romantikus randevúnak.

Rituals : Sacred Saffron Scented Candle

Luxus illatgyertya, amely egy szempillantás alatt megkoronázza otthonunkat. Mámoros, fűszeres illatkompozíciót tár elénk, amelyet a benne lévő rózsaborsnak, illetve sáfránynak köszönhet. Kifejezetten ajánlott az erőteljesebb illatok kedvelőinek!

A felsorolt listából is kiderül, hogy előbb vagy utóbb mindenki megtalálja azt az illatgyertyát, ami el nyeri tetszését! Különböző aromák és küllemek teszik színesebbé ezen illatok szépségét.

 

Xoxo: FanniA felhasznált kép forrása: @pinterest

 
You May Also Like

0 megjegyzés