Dancing With the Stars ❤ Élmények a köbön!

by - október 05, 2021


Valójában nem is tudom, hogy hol kezdjem ezt az élménybeszámolót. Ha mindent el szeretnék nektek mesélni, akkor azt mondanám, hogy csavarjuk vissza az időt pontosan egy évvel ezelőttre, amikor unalmamban kapcsolgattam a tévét, otthon a pihe - puha takaróim között.

2020 októberében még nem tudtam, hogy egy tévéshow majd megváltoztatja a mindennapjaimat. Szó ami szó, akik aktívan követnek Instagramon (@roka.fanni), azok tudják, hogy ennek és egy előadóművésznek köszönhetően újra elkezdtem versenytáncolni. - Elkönyvelve azért, hogy valószínűleg profi táncos már soha nem leszek, de egy kis szeletet még is visszakaptam ebből az életérzésből.


Ezer meg egy impulzus ért az elmúlt egy év alatt ezzel kapcsolatban és ezek közül a legutolsó az volt, hogy az idén élőben kísérhettem végig a Dancing With the Stars második évadjának első élő adását. Emlékszem arra, hogy a show előtt szinte kicsattantam az izgatottságtól, megkérdőjelezve, hogy biztosan lesz - e jegyem az első adásra.
Végül, egy nagyon hosszú munkanap során még erre is igyekeztem koncentrálni; el ne felejtődjön az a bizonyos jegy. Kapkodva vettem fel a telefont, mikor megtudtam, hogy sikerült belépőt szereznem!

Az est magas színvonalához részemről még az is, hozzájárult, hogy ezelőtt még soha nem néztem tévés műsort élőben, így lenyűgöző volt látni mindazt a technikát és azokat az intézkedéseket, amelyek segítik egy ilyen fergeteges előadás létrejöttét. Egy ilyen eseményre természetesen az outfit választás sem utolsó szempont, bár itt most adott volt a történet, hiszen a dress kód fekete volt, éppen ezért a legkedvencebb blézer ruhámat és magassarkúmat választottam az estére.

Egy hét telt el a jegyvétel és az élő adás között és én egyre jobban izgatott lettem. Természetesen, mint egy rossz kis gyerek mindennap elmondtam, hogy mikor lesz már Szombat. (Nem mintha nem lett volna elég dolgom, az egyetem és a munka kapcsán.)
Ezúttal is szeretném megköszönni Zoé barátnőmnek, hogy elkísért és közösen élhettük át ezt az élményt.

Szeptember 25 - én izgatottan vártam a Tv2 stúdiója előtt, hogy elfoglalhassuk a helyünket, és szurkolhassak Mesternőmnek. Meglepetésünkre a várakozással töltött idő alatt, az egyik kísérőműsor keretein belül egy spontán interjú is készült velünk.

A színvonalas show műsor után természetesen átadtuk gratulációnkat kedvencünknek és készítettünk néhány nagyon aranyos, illetve megható képet. Számomra ez az este mindig is felejthetetlen élmény marad, hiszen több szempontból is egyedi volt eddigi életem során.

Titkon azt remélem, hogy még lesz alkalmam eljutni a Dancing With the Stars második évadjának egy vagy akár több élő adására, hiszen az élményen kívül még az is megtisztelő volt, hogy megannyi profi táncossal találkozhattam és élőben szurkolhattam Mesternőmnek.Xoxo: Fanni ❤
Instagram: @roka.fanni 

You May Also Like

0 megjegyzés