A nagy őszi bakancslista: Magyarország legszebb kirándulóhelyei

by - október 20, 2021


A vénasszonyok nyarának idején mindenki vágyik egy kis kikapcsolódásra, kellemes elvonulásra a természet lágy ölén. Az élményt fokozza az is, hogy ilyenkor az egész táj gyönyörű színekbe borul, s minden őszies árnyalatban pompázik. 

Cikkemben összegyűjtöttük Nektek azokat a bakancslistás, kirándulóhelyszíneket, amelyeket Magyarország rejteget!
Lillafüred

A mesebeli Lillafüred, olyan akár egy elvarázsolt kastély. Miskolc ékköveként ölti magára a gyönyörű természet rozsdabarna köpenyét.

Vácrátóti Arborétum

Az ország legnagyobb botanikus kertje, ahol garantált a friss levegő. A kert közel 13 000 növényfajt mutat be, így az odalátogatók számtalan érdekeséggel ismerkedhetnek meg sétáik során. 

Margitszigeti Japánkert

Fővárosunkban, a Margitszigeten található Japánkert, igazi felüdülést nyújt testnek és léleknek egyaránt. Hosszas séták és beszélgetések, későre nyúlt randevúk tökéletes helyszíne a Duna által körülvett ázsiai hangulatú kert. 

Tihany

A Balaton egyik legkedveltebb helyszíne Tihany, amely főként a mennyei illatú levenduláról és az ott található fenséges apátságról híres. A város festői szépsége nemcsak nyáron, hanem ősszel is elnyeri az oda látogatók szívét. Múzeumjainak és turisztikai látványosságainak hála, itt mindenki megtalálhatja a számára kedves programot.

Kalandra fel! Fedezzétek fel ti is hazánk különleges kirándulóhelyeit, a szezonnak köszönhetően most, még különlegesebb köntösbe bújtatva.


Xoxo: Fanni 🎔


 / A bejegyzésben szereplő lábtörlőt a Bonprix csapatától kaptam ajándékba, a posztban való bemutatásért! /

You May Also Like

0 megjegyzés