Tavaszi Pillanatok | Flowered Jumpsuit

by - április 22, 2021

Emlékezték még a tavalyi tavaszi fotósorozatomra, amelyet a Mini Fotó Veszprém csapata készített rólam? A visszajelzéseitekből ítélve nagyon szerettétek ezt a képsorozatot, így az idén újra kaptam az alkalmon és ellátogattam a csapathoz egy fotós délutánra. 

Tudnotok kell, hogy a fotózásokra én mindig nagy izgalommal és kicsit visszahúzódóan indulok el, éppen ezért nagyon hálás vagyok azoknak a fotósoknak, akik kihozzák belőlem a maximumot és a  jó kedvet. Ez a tavasz műtermi fotózás is pont ilyen volt. Noha, a hajam egy kissé szokatlanra sikeredett, mivel szivacsos hajcsavaróval csavartuk be azt, rengeteg jól sikerült kép lett szerintem. Én nagyon kritikus vagyok magammal szemben, így elég ritka, hogy ezt merem mondani! 😍


A bejegyzésben szereplő fotókat készítette: Mini Fotó Veszprém


A délután folyamán egy virágmintás overállt viseltem, amit a Bonprix csapatától kaptam, az ötlet teljesen spontán jött és egy kissé szokatlan is volt tőlem ez a szett, hiszen az overáll rövid, kivágott és szűk is egyben. Ritkán viselek ilyen merészebb ruhadarabokat. A hatalmas magnóliák az anyagon viszont nagyon megtetszettek, mert úgy gondoltam, hogy ezek igazán hozzám illőek és felettébb elegánssá, illetve nőiessé teszik ezt a kissé szexisebb ruhát.


A  bejegyzésben szereplő fotókat készítette: Mini Fotó Veszprém

A sminkemet Mihálka Dóra készítette, aki mindig rendelkezésemre áll, ha kozmetikai dologra van szükségem. Erre a fotózásra egy kicsit erősebb, füstösebb sminket álmodtunk meg, lágyabb rúzzsal és arckontúrral. 

El szeretném még árulni Nektek azt, hogy noha már tavasz volt, amikor ezeket a fotókat készítettük nekem valahogy nem volt az az igazán vidám és jó hangulatom még, hiszen rengeteg dolog és változás végett izgultam. Ebből kifolyólag szeretném megköszönni még egyszer a szép sminket és az ügyes képeket, igazán jó kedvűvé és derűssé varázsoltak a fotózás alkalmával azok, akik segítettek nekem.


Ti szeretitek, ha más fotóz benneteket, vagy Ti is sokszor elbizonytalanodtok?Xoxo: Fanni 💕/ A bejegyzésben szereplő overállt a Bonprix csapata küldte nekem ajándékba! / 

 

You May Also Like

0 megjegyzés