A gellérthegyi mandulafánál | reggeli pillanatok

by - április 15, 2021


Azt hiszem nagyon nagy vágyam teljesült azzal, hogy ezeket a képeket megoszthatom Veletek! A Gellérthegyen lévő mandulafa végtelenül népszerű fotózási helyszínnek számít minden tavasszal, így ahogy mondani szokás: ,, Olyan basic instás helyszín ". Számomra azonban mégis sokat jelent, hogy utóbb ugyan, de eljutottam ide. 

Már a blogom kezdete óta meg szerettem volna nézni ezt a helyszínt, mint alkotó, na meg, mint vidéki kislány. Eleinte azért nem volt lehetőségem erre, mert még nem Budapesten éltem, az elmúlt másfél éveben pedig valahogy úgy hozta a sors, hogy nem tartózkodtam a fővárosban. Múlt héten azonban egy nagyon ügyes fotós barátnőm segítségével szántam egy kis időt arra, hogy egy hajnali órában ellátogassak a gellérthegyi mandulafához!


Fotós napunk reggelén egy kissé borongós és sötét napra ébredtünk, hiszen ez a tavaszi időjárás még sokszor megviccel bennünket az utóbbi időszakban. A sötét idő ellenére azonban nem volt hideg a gyönyörű Gellérthegyen, így outfitemként egy tavaszias szettet választottam (A fekete szín ellenére), hiszen egy csipke body és egy szoknya volt az az összeállítás, amit viseltem ezen a reggelen.

A fekete bodyt a Shein oldaláról rendeltem, és különlegessége az, hogy egész háta nyitott. Ez volt egyébként az első rendelésem erről az oldalról, így nagyon izgultam, de azt kell, hogy mondjam, teljesen elégedett vagyok a választott darabokkal és azok minőségével. A bőr szoknya amit viseltem pedig egy H & M – es darab, amit nagyon sokféleképpen lehet kombinálni. Külön szeretem benne, hogy magas derekú és, hogy az alját fodrok díszítik.

Biztosan nektek feltűnt, hogy mennyire göndör a hajam az elkészült képeken, ezért a szivacsos hajcsavaró volt a felelős. ( A fotózás után még napokra így maradt amúgy a frizurám . :D )

Noha a helyszínből kiindulva nem túl egyedi ez a koncepció, én nagyon klasszul éreztem magamat, hogy eljutottam ide. Annyira boldogan indult tőle a napom. Köszönöm Szépen Krisztinek a csodálatos fotókat és azok megszerkesztését! ❤


Ti jártatok az idén ezen a népszerű helyen?Xoxo: Fanni

You May Also Like

0 megjegyzés