Tavaszi megújulás a Douglas Termékeivel

by - március 08, 2021

Sziasztok!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én mindig szeretek egy – egy új szezon beköszöntekor egy kicsit újítani nem csak a ruhatáramon, hanem a beauty termékeim sokaságán is. Az idén tavasszal a Douglas termékeit választottam ki magamnak, mint szezonális újdonságok. A drogéria nekem már régóta nagy kedvencem, így nem csoda, hogy minden évben, évszakban és hónapban betérek oda egy nagyobb bevásárló körútra.

A legutóbbi alkalommal a következő újdonságokat, ápolást és frissességet biztosító beauty cikkeket sikerült beszereznem:

Douglas Age Focus – Nyugtató Hatású Ampullák

Egy ideje már szemeztem ezekkel az ampullás termékekkel, így mostanra biztossá vált számomra, hogy ideje beszerezni őket. A Douglas polcain többfajta ampullát megtaláltok, amelyek mindegyike más és más problémára nyújt megoldás. Én személy szerint most a gyönyörű fukszia színű csomagolásban kapható nyugtató hatású ampullákat választottam, amelyek a tavaszi sietség és pörgés közepette nagyon jól jöttek nekem. – Egyből el is kezdtem a terméket használni, hiszen az online oktatás és a mindennapok mostanában eléggé kimerítenek, így erre a készítményre mindenképpen szükségem volt!

Pár nappal a termék kipróbálása után azt tapasztaltam, hogy a bőröm egyre simább és élettel telibb lett, ezáltal nem tűntem annyira fáradtnak. Ha Ti is hasonló problémákkal küszködtök, akkor mindenképpen nézzetek utána ezeknek az ampulláknak!

Douglas Essentials – Tisztító Kendő

Szintén az egész napos rohanáshoz kötném a következő tisztító kendőket. Mostanában több probléma is volt a bőrömmel, amelyek egyrészt abból adódtak, hogy nem volt a napi sminkem megfelelően eltávolítva.

 A Douglas Essentials tisztítótörlője a bőr irritálása nélkül távolítja el a szennyeződéseket, és a sminket, így az mindig épp marad.  A kendő praktikus csomagolásának köszönhetően visszazárható és ezenkívül egy kézi táskában is elfér, így napközben is egyszerűen tudjuk alkalmazni.

Douglas Body Focus : Feszesítő Testradír

Igazi üdeséget biztosít a bőrünknek a Douglas Body Focus testradírja! A selymes állagú termék a benne található shea vajnak köszönhetően finoman távolítja el az elhalt hámsejteket, úgy, hogy mindeközben még feszesebbé is teszi a bőrt. Hatása kettős így többféle szempontból is érdemes használni, sőt én több hetes tesztelés után azt mondanám, hogy minden bizonnyal meg is éri! A változás egyértelműen látszik a bőrön, pláne a kényesebb területeken, amelyekre mi nők kiemelten szoktunk figyelni.

A tavasz talán mindig a megújulás jelképe, így véleményem szerint nagyon fontos, hogy akármilyen helyzetben is, legalább önmagunkról ne feledkezzünk meg és szánjunk időt magunkra!Remélem, hogy tetszett Nektek ez a bejegyzés és szívesen olvastok továbbra is hasonló témákban tőlem cikkeket! Nektek melyik a kedven Douglas Drogériákban kapható terméketek? 

Xoxo: Fanni ❤


You May Also Like

0 megjegyzés