Goodbye Winter!

by - március 23, 2021

Azt hiszem így Március 23-án már nagyon illik megírnom ezt a bejegyzést, pláne, hogy régóta meg szerettem volna nektek mutatni ezeket a képecskéket, amiket Frida készített rólam! ( Ezúttal is nagyon köszönöm neki! ) 

Most, hogy itt a tavasz és lassan mindenki a Gellérthegyen lévő mandulafát fotózza (Amiből remélem, hogy én sem maradok ki az idén), kellőképpen búcsút kell mondani a télnek. Azt hiszem, azonban még így sem vagyok elkésve ezzel az írással, hiszen az időjárás nagyon sokszor volt csalóka az elmúlt hónapban, hetekben. Egyszer napsütéses, másszor pedig hideg reggelekre ébredünk! 

Ezeket a képeket még természetesen hidegben készítettük így a pulcsi és a meleg naci kombinációja elengedhetetlen volt. Az Instagramon már mutattam Nektek egy pár pillanatot ebből a fotózásból, és mindannyian megdicsértétek a frizurámat, amit most éppen nem én, hanem az egyik nagyon ügyes fodrász ismerősöm készített el, így lett ennyire szabályosan hullámos.

A fényképek hangulata szerintem abszolút ezt a tél - tavasz átmenetet idézi, talán a nagykabátos képet leszámítva, így én azért még tényleg nem tartom későnek, hogy mindezt megosszam Veletek. 


Köszönöm Nektek, hogy átlapoztátok ezt a kissé idejét vesztett, de talán mégis aktuális bejegyzést! 

A gyönyörűen kidolgozott, precíz képeket pedig még egyszer köszönöm Fridának, a Love Stories Photography fotósának!Xoxo: Fanni ❤
 
Fotó : @fridajuszku @lovestories.photography 
Smink: Mihálka Dóra 
Pulcsi : H & M ( @hm ) 
Kabát : ORSAY ( @orsay) 

You May Also Like

0 megjegyzés