Helló 2021! | Így vagy úgy?

by - január 09, 2021


Sziasztok! 

Boldog újévet kívánok minden kedves olvasómnak! ♥

Azt hiszem senkit nem lep meg, hogyha azt mondom, hogy 2020 többségében nem volt egy túl jó év. Számomra egyáltalán nem, hiszen a Január már egy jó nagy tragédiával indult a családon belül. Tudom, hogy előbb - vagy utóbb, de mindenképpen érdemes pontot tennem az elmúlt év végére, hiszen ha nem így cselekszem majd, rengeteg rossz dologba ragadok bele. 

Sokat gondolkoztam azon, hogy mit is írhatnék Nektek, hiszen már nagyon hiányzott az írás és ez a blogfelület, de az energiáim azonban egyelőre még elég végesek. 2021 küszöbén és egy eltelt hét után valahogy még mindig úgy érzem, hogy az előző év nehézségeit hordozom magamban.

Nagyon igyekeztem elengedni minden kétséget és tervet, ami most foglalkoztat, hogy megteremtsem  és megfogalmazzam magamnak az újévi céljaimat, de ez egyáltalán nem megy ( egyelőre )

Sajnos, az én lelkiállapotomat nagyban befolyásolja a koronavírus által teremtett helyzet és kezdem nehezen viselni a bezártságot. Az óvintézkedésekkel természetesen egyetértek az egészségünk  védelmének érdekében, de már irtó nehezen élem meg a korlátozások okozta nehézségeket. Tudom, hogy ezzel nem minden személyiségtípus van így, de én alapból egy pörgős és örökmozgó ember vagyok, aki imád intézkedni, rendezkedni, így ez a a lelassulás kész kihívást jelent nekem. 

Tavaly igyekeztem a dolgok pozitív oldalát nézni és megtalálni az örömöt egy - egy nehezebb napban is! Az utóbbi időben ez szintén így alakult, de valahogy mindig minden kicsúszott a kezeim közül és ebből adódóan most egy kicsit nehezebben veszem rá magamat a pozitív gondolkodásmódra. - Nyilván tudom, hogy ez nem jó és nem dicséretre méltó, de úgy gondolom van, hogy ezt meg kell engednünk magunknak.


Sok mindent elterveztem erre az évre (is), de ezek olyan álmok, hogy a jelenlegi helyzet mellett nemigen tudok küzdeni értük. Próbáltam...

Az elmúlt héten azt mondtam magamnak, hogy elég ebből a labilis gondolkodásból és jobb  lenne egy kicsit megrázni a fejemet és még egyszer kézbe venni a dolgokat. 2020 sikereiből és boldog pillanataiból merítve olyan apró dolgokat csináltam meg, amikre az utóbbi időben abszolút nem volt már lelkierőm. 
Ilyen volt például a Year Compass füzetének kitöltése, ami végtelen koncentrációt és odafigyelést igényelt, de mindemellett sikeresen vezette a kesze - kusza gondolataimat. Megengedtem magamnak például, hogy amikor nem dolgozok átaludjak egy teljes napot, csak úgy pihenésképpen, vagy éppen meg lepjem magamat valamivel, amire iszonyú régóta vágyok. 


Szerintem nagyon jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy minden állapot mulandó a jó és a rossz is! Jelenleg én a legfontosabbnak az életemben a remény és a türelem gyakorlását mondanám, ami bevallom őszintén, már nagyon nehéz. Azt hiszem én nem tűzök ki az idén célokat, vagy terveket, hiszen jelenleg nem is tudnék ennyire összeszedett és bizakodó lenni. Minden elismerésem azoké, akik ezt a jelenlegi helyzetben kivitelezni tudták!  

Egy szónak is száz a vége annyit mondanék Nektek az előttem álló évemről, mint a legutóbbi Instagram posztomban tettem, még akkor is ha már elcsépelt vagy közhelyes ( Nekem a kedvenc hashtagem! )

#thebestisyettocome.

Xoxo: Fanni ( * A bejegyzésben szereplő fekete felsőt a Bonprix Bloggers csapatától, míg a Desenio posztert a Deseniotól kaptam ajándékba, egy együttműködés keretein belül !) 

You May Also Like

0 megjegyzés