Black Dress | Egy szokatlan outfit

by - január 21, 2021

Frida Juszku 
x
Love Stories Photography


Sziasztok!

Már nem is emlékszem, hogy mikor írtam Nektek utoljára bejegyzést outfitről, avagy a divattal kapcsolatban. Mindenesetre azt hiszem, hogy most eljött az alkalom, hiszen egy nagyon formabontó és szokatlan ruhát ,, turkáltam " magamnak a H&M hatalmas év végi leárazásán.

Akik aktívan követnek, azok tudják, hogy mely stílust képviselem így biztosan meg fognak lepődni, hogy ezt a ruhát megvásároltam, mivel tőlem ez az outfit nagyon szokatlan. A fekete csipkeszegély azonban mégis megragadta a képzeletemet, mert úgy gondoltam, hogy nagyon egyedi és különleges, mindemellett az ára is kecsegtető volt, mindössze 2000 Ft .

Ezután a merész vásárlás után egyértelművé vált számomra, hogy ezt a rucit valahogy meg kell örökítenem, így Fridával választottunk is egy olyan fotós helyszínt, ami a darab hosszát, puffos ujját és csipkés részeit is jól kihangsúlyozza. A veszprémi Kolostorok és Kertek hangulata felelt meg végül ezen outfit stílusának, hiszen a ködös időjárás és az ott található tó nagyon passzolt a koncepcióhoz. Újdonságként szolgált még az eddigi hajszínemnél kicsit sötétebb hajkorona, amit éppen a fotózás előtti napon frissítettem.

Kiegészítőnek most nem viseltem semmit, csupán a kedvenc magassarkú zoknicsizmámmal dobtam fel a ruha összetett stílusát. 

Az elkészült képeket pedig lejjebb megtekinthetitek! Remélem, hogy elnyerik majd a tetszéseteket, hiszen a hideg, és a szitáló köd ellenére nagyon - nagyon igyekeztünk. 😍


Nektek vannak olyan ruhadarabjaitok, amik a stílusotokhoz képest extravagánsak?Xoxo: Fanni ❤


A képekért Köszönet! : Juszku Friderika x Love Stories Photography
Ruha: H & M 

You May Also Like

0 megjegyzés