Avon Kvíz Challenge | Meglepetés Csomag

by - január 14, 2021

Sziasztok!

Akik aktívan követnek Instagramon, azok biztosan emlékeznek rá, hogy tavaly év végén storyban megosztottam Veletek egy szuper Avonos kvízt, amelynek a lényege az volt, hogy Ti mennyire ismertek. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki játszott az interakciót! Nagy örömömre szolgált, az aktivitásotok és az, hogy mennyire segítettétek ezzel a ,, munkásságomat ". Hálám jeléül meg is leptem az Avon segítségével egy szerencsés nyertest egy nyereményjáték keretein belül! 

Viszont a márka csapata annyira aranyos volt, hogy engem is meglepett egy ajándékcsomaggal, amely három szépséges terméket tartalmazott.: Egy kézkrémet, egy szájfényt és egy szempillaspirált. A következőkben ezekről fogok Nektek részletesen mesélni!

Egy nyugtató hatású levendulás kézkrém érkezett meg hozzám, amely hidratálja és selymessé teszi a kezünket. Illatával pedig segít elvarázsolni a lelket, miközben az átható levendula kellemes aromájával kápráztat el minket, éppen ezért használata elalvás előtt ajánlott, hogy teljes nyugalomban telhessen álmunk. A levendula mellett megjelenik összetevői között a szintén fontos kamilla is. 

Praktikusnak mondható, hiszen nagyon kicsi, így a legkisebb kézitáskában is elfér, illetve ezenfelül még fotó kompatibilis is letisztult designjának köszönhetően. 

EUPHORIC VOLUME &LENGHT MASCARA

Az Euphoric szempillaspirál már egyfajta sminktermékként került a tesztelésre érkezett termékek közé. Dúsító és hosszabbító hatással rendelkezik, amelyhez a spirál homokóra alakú feje ad segítséget. A tartóssága teljesen megfelel egy hétköznapokban használatos szempillaspirálénak, és tapasztalataim szerint nem is csomósodik annyira.

 Külseje extravagáns, lila - metálos vonulattal.

AVON TRUE NOURISHING LIP OIL 

Talán ez az apró szájfény volt az a termék, ami a legjobban megdobogtatta a szívemet! Mondanom sem kell, hogy mennyire hozzám illő rózsaszín színe és csillogós textúrája ( Shimmering Petal árnyalat - Ezenkívül még egy árnyalatban elérhető a termék). A szájfény iszonyú aprócska, éppen ezért irtó cuki és praktikus is egyben, mivel a kézkrémhez hasonlóan minden női táskában elfér.

Ajakápolóként is funkcionál, így érezni lehet textúráján a selymességet és ezt a tulajdonságot. A csillámok nem keltenek kellemetlen érzést, amikor a bőrünkkel érintkeznek, sőt kifejezetten jól mutatnak rajta. Elfogultság nélkül mondom, hogy én pontosan az ilyen hatású szájfényeket szeretem a legjobban, amelyek megjelenést adnak az ajkunknak, de mindeközben ápolják és táplálják is azt. Én mondom Nektek, ez a kiegészítő egy igazi csajos kincs!


Köszönöm Szépen az Avon csapatának, hogy részt vehettem ebben a kampányban és ezáltal ilyen nőies termékekkel ismerkedhettem meg! Nektek pedig Köszönöm azt, hogy ilyen aktívan részt vettetek az Instagramos játékban. ♥Nektek melyik termék tetszett a legjobban?
Xoxo: Fanni  ( * A bejegyzésben szereplő csomagot az Avon Magyarország csapatától kaptam ajándékba egy együttműködés keretein belül! ) 

You May Also Like

0 megjegyzés