Karácsonyi Pillanatok | 2020

by - december 30, 2020


Sziasztok!

Először is szeretnék minden kedves olvasómnak utólag is nagyon boldog karácsonyt kívánni! Az idén az Adventi Ajánlók c.  bejegyzéssorozat volt az a momentum, amellyel egy kicsit hangolódni szerettem volna az ünnepre. Remélem, hogy tetszettek Nektek azok a cikkek  és meghittebbé, kreatívabbá tették az ünnepi készülődés folyamatát. 

Az újév előtt úgy gondoltam, hogy egy bejegyzésben összegezném az idei karácsony pillanatait a számotokra. A hangulatfotók színvilágát az új kedvenc Bonprixszes ruhám színe köré építettem, így lett a képek meghatározó tónusa a piros. A karácsonyfa nálunk mindig klasszikus színű, azaz a piros és az arany árnyalataiban pompázik. Évek óta apa szerzi be a fát és mindig anyukámmal közösen díszítjük fel; ez egy közös anya - lánya programként szolgál a számunkra december 24 -én délelőtt. 

Az idei karácsony azonban a programok tekintetében csendesebben zajlott, mint az eddigi évek ünnepei, s ezzel gondolom, hogy nem csak én voltam így. A fa feldíszítése után igyekeztünk itthon a lehető legtöbbet kihozni az ünnepből és biztonságos keretek között a nagyszüleimet is megajándékozni / meglepni. A karácsonyi menü nálunk mindig hidegtál, halászlé illetve különféle sütemények; amelyek általában a mézeskalácsot, a kuglófot és a gyümölcskenyeret foglalják magukba. 

A Szentestét szűk családi körben töltjük, ajándékozással illetve vacsorával, míg 25 - e és 26 - a rokonlátogatás és a vendégek fogadásának időszaka nálunk.
El kell hogy áruljam Nektek, hogy sajnos az idén számomra nem csak a járvány, de személyes okok végett is egy kicsit nehezebb, rendhagyóbb volt a karácsony. 2020 karácsonya volt az első év, amikor szeretett anyai nagymamám nem volt velünk. Hiányzott a nagy mosolya, meleg ölelése és a biztató szavai is. Mindenesetre tudom, hogy lélekben Ő is jelen volt és egy ünnepi angyalkaként vigyázott rám!Akik Instagramon követnek, azok tudják, hogy az idén karácsonykor egy kis social - media szünetet tartottam és rengeteget aludtam. Nos, ez az outfitjeimen is meglátszott, hiszen a legtöbb időt pizsamában, mamuszban töltöttem. A kiöltözős napokon azért természetesen megadtam a tiszteletet az ünnepnek és a családomnak és az új kedvenc ruhámat, a Bonprix piros zsákruháját öltöttem magamra. Szerintem szuper hangulatos lett ezáltal a piros ruha által a karácsony ,, kiöltözős " része, illetve remélem, hogy az itt szereplő képek is tetszenek Nektek! Én már nagyon régóta vágytam egy ilyen  piros ruhácskára!

Karácsony három napja hamar elillant az idén és sec - perc azon kaptam magamat, hogy közeleg az Újév, illetve elérkeztek a két ünnep közötti munkanapok. Tudom, hogy az idén ez egy kicsit meghittebb és nyugodtabb hangvételű karácsonyi bejegyzés lett, mint az eddigiek, de úgy gondolom, hogy illett ehhez az évhez.További jó pihenést és Békés Boldog Újévet kívánok minden kedves olvasómnak!  

Köszönöm, hogy velem voltatok ebben a nehéz évben is!
Xoxo: Fanni ( * A bejegyzésben szereplő díszt és piros ruhát ajándékba kaptam a Bonprix csapatától, a posztban lévő bemutatásért! ) 

You May Also Like

0 megjegyzés