Karácsony a mesebeli erdőben | Yves Rocher

by - december 04, 2020

Éjféli Gyümölcsök Kollekció


Sziasztok! 

Ezúttal egy tipikus beauty témával készültem Nektek, ami ráadásul már a Karácsonyhoz is kapcsolódik. Hatalmas nagy blogos álmom vált valóra ( már ha nem butaság ilyet mondani )  az idén, amikor az Yves Rocher márka felkeresett egy együttműködés kapcsán. - Így elsőként Nekik szeretném megköszönni a bizalmat és a csodálatos csomagot, amellyel kedveskedtek nekem. 

A cég idei karácsonyi kollekciója a ,, Karácsony egy mesebeli erdő! " mottót viseli, melynek keretein belül én két illatcsaládot próbálhattam ki. Ebben a bejegyzésben először az Éjféli Gyümölcsök Kollekciót szeretném Nektek bemutatni. 

A piros bogyós gyümölcsök illatát 3 terméken keresztül ismerhettem meg, amelyek a következők voltak: Testradír, kézmosó gél és egy csodálatos illatgyertya. Ha kíváncsiak vagytok a  tapasztalataimra, és a termékek tulajdonságaira, tartsatok velem a továbbiakban!


@__fannysworld___

190 ml - es kiszerelésbe zárva érkezett meg a tisztító hatású, ám mégis varázslatos illatú szappan, amely az átható fahéj illatát is magába foglalja. Designja és praktikus csomagolása is magáért beszél, hiszen a hagyományos szappanokéval ellentétben mondhatni, hogy igen formabontó.
A termék pH semleges, amely annyit jelent, hogy használata során alig változik meg a bőrünk pH értéke, így az megőrzi védelmi funkcióit.

Én személy szerint folyékony szappan párti vagyok, így természetes, hogy a mindennapjaim részévé fog válni az Éjféli Gyümölcsök Kollekció kézmosó gélje.

A testradírról

Azt hiszem, hogy a testradírok mindig is olyan szépségápolási termékeknek számítottak, amiket igenis, hogy jól kell megválasztani. Akik jobban ismerik őket, azok bizonyára tudják, hogy rengeteg macerával járhat egy - egy testradír: Vannak olyanok, amik túl szemcsések, durvák, vagy ragadósak. Állaguk pedig sokszor túl sűrű, vagy éppen túl híg. 

Az évek során nekem már volt szerencsém megtalálni azt a fajtát, ami teljesen megfelel a számomra; de most bátran mondhatom, hogy az Yves Rocher Éjféli Gyümölcsök testradírja is a bevált termékek listájára kerül.

Segítségével fekete ribizli, málna illetve áfonya illattal kényeztetve tehetjük bőrünket újra puhává és selymessé. A testradír másik előnye pedig nem más, mint az, hogy őszibarackos hámlasztó szemcséket is tartalmaz így ezek segítik a bőr tisztítást. Összetevői 97 % -ban természetes eredetűek!

Meghittebbé és nyugodtabbá varázsolja a téli, bekuckózós estéket az Yves Rocher Éjféli Gyümölcsök illatgyertyája, hiszen azt mindannyian tudjuk, hogy az ilyen kiegészítőket nem lehet nem szeretni.
A gyertya Franciaországban készült, ahol egy mennyei esszenciális olajjal és intenzív illatvilággal látták el; olyan módon, hogy azért az mégse legyen zavaró, fejfájást okozó.

Külleme elegáns és letisztult, így mindenképpen méltó dísze lesz például egy ünnepi asztalnak!

Remélem, hogy tetszett Nektek ez a kis termék bemutató és esetleg kedvet kaptatok ahhoz is, hogy meglessétek az Yves Rocher idei karácsonyi  kollekcióit. Én nagyon hálás vagyok Nekik, hogy megleptek ezekkel az ajándékokkal.
Nemsokára egy másik, szintén az ünnephez kapcsolódó illatcsalád bemutatásával érkezem, de addig is kellemes adventi időszakot kívánok mindenkinek!Ti próbáltátok már az Yves Rocher valamely termékét?
Xoxo: Fanni/ * A bejegyzést az Yves Rocher Magyarország szponzorálta. A terméket a cégtől kaptam ajándékba egy posztban való bemutatásért! / 

You May Also Like

0 megjegyzés