A bőr regenerálása | CeraVe

by - december 22, 2020


Sziasztok!

Biztosan Nektek is ismerős az az érzés, amikor már azt érzitek, hogy a bőrötök is fáradt. Nos, így az ünnepek előtt én felettébb így voltam, úgyhogy igyekeztem mindent megtenni annak érdekében, hogy orvosoljam ezt a problémát. 

Egy korábbi bejegyzésben például már beszámoltam Nektek arról, hogy a Bioderma Atoderm termékcsaládja mennyire jó hatással volt a kiszáradt bőrömre. Ebben a bejegyzésben egy újabb a bőr épségéért felelős termékcsaládot szeretnék Nektek bemutatni, ami nem más, mint a CeraVe márka kiváló termékcsaládra. A Trnd Hungary projektének keretein belül alkalmam nyílt tesztelni ezt a márkát, amivel most találkoztam először. Elöljáróban annyit mondanék, hogy az általam kipróbált krémek anyukám hatalmas kedvencei lettek.

A Bőrsimító hidratáló krémet, illetve a Hidratáló krémet próbálhattam ki a projekt során.

A CeraVe küldetéséről

A CeraVe termékei, egy bőrgyógyászok által kifejlesztett küldetést képviselnek. Különlegességük, hogy tartalmazzák a 3 alapvető ceramidot, amelyek felelősek azért, hogy megvédjék a bőr természetes védőrétegét. A vállalat 3 termékből indult ki 2006 - ban és mára már több, mint 70 terméket forgalmaz, amelyek mindegyike megfelel egy különleges technológiának, ami nem más, mint az hogy a bőrbe a hidratáló összetevőket 24 órán belül juttatják el a termékek. 

A CeraVe minden egyes produktuma bőrgyógyászatilag tesztelt és bőrgyógyászok által ajánlott!

A Bőrsimító hidratáló krémről

Ezt a krémet úgy fejlesztették ki, hogy a benne található ureának és szalicilsavnak köszönhetően hatékonyan hámlassza és simítsa a durva és száraz, illetve egyenletlen bőrt. A krém segít meglazítani az elhalt hámsejteket, mindemellett arra is figyel, hogy ez a hatás egész nap tartson. Hipoallergén és illatmentes, így az allergiások számára is tökéletes választás.

Nekem az édes anyukám zengett ódákat erről a krémről, s természetesen én is ugyanilyen jókat tapasztaltam a használata során, de anyának nagyobb szüksége volt rá. Anyukám egészségügyi dolgozó így a bőre folyamatosan fedésbe van, a vastag védőruhák által, emellett rengeteg fertőtlenítőszernek illetve sterilizáló folyadéknak van kitéve. A krém használata után anya száraz és durva bőre puhább illetve egyenletesebb lett és hatása már egy éjszaka után is észlelhető volt. - Szinte biztos, hogy szerzünk még be belőle neki, ha a tesztelésre érkezett termékek elfogynak! 

A Hidratáló krémről

Erre a fajta krémre inkább nekem volt szükségem, hiszen az én bőröm minden sérülést és minden apró mozzanatot nagyon érzékenyen reagál le. A hidratáló krém egész napon át védi és táplálja a bőrt, gazdag összetevőinek köszönhetően, miközben megtartja a bőr nedvességét. A krém már 3 éves kortól ajánlott, hiszen bőrgyógyászatilag tesztelt, tökéletesített. 

Én körülbelül egy hétig próbálgattam az érkezett mintákat és azt kell, hogy mondjam, hogy jóval szebbé és puhábbá tette a bőrömet. A Bioderma Atoderm termékcsaládja már elűzte azt a szárazságot, amivel télen küzdeni szoktam, s ez a krém pedig egy finomabb textúrát adott a bőrömnek! Sok helyen eltávolította és kissé begyógyította az apró karcolásokat, amelyeket a karácsonyi sütés és takarítás során sikerült ,, összeszednem " !


Remélem, hogy meggyőztelek Titeket a CeraVe termékeinek kipróbálásáról és mindenképpen beszereztek egy - egy darabot belőlük. 

Olvassátok el a többiek véleményét is a Trnd Hungary projekt oldalán, hogy további hasznos információkhoz juthassatok.


Xoxo: Fanni ♥

You May Also Like

0 megjegyzés