A bőr védelme | Bioderma ❆ Atoderm Termékcsalád

by - december 09, 2020



Sziasztok!

Ezúttal egy újabb beauty témájú bejegyzéssel készültem, amelyben a kedvenc téli bőrápoló termékeimet fogom megmutatni Nektek.

Biztosan Ti is voltatok már úgy, hogy a hideg, zimankós időjárás teljesen kiszárította és tönkretette a bőrötöket! Nos, én úgy gondolom, hogy ez a probléma egyszer vagy kétszer mindenki életében előjön. Nekem például még apukám és a nagymamám is szokott panaszkodni, avégett, hogy bőrük kiszárad vagy kezük csúnyán berepedezik, pláne így télvíz idején.

Erre a bőrápolási problémára nyújt remek megoldást a Bioderma Atoderm termékcsaládja, amellyel én a tavalyi év során találkoztam először. Annak idején, illetve most is a Bioderma csapatától kaptam ajándékba a szuper csomagot, amit ezúttal is nagyon köszönök!

Tavaly a krémek és az ajakbalzsam egy csodaszép, műhóval és sült teával telített ajándékdobozba zárva érkezett meg, míg az idén egy nagyon praktikus kozmetikai táska rejtette a termékeket; Lindt csokoládéval, illetve egy szívhez - szóló levéllel körítve.


@__fannysworld___

,, Fogadd sok szeretettel december beköszöntével Atoderm termékeinket, amelyek gondoskodnak bőröd hidratáltságáról és komfortérzetéről s bekuckózós, hideg téli napokon ." 

- Írta a Bioderma csapata.

Ígéretük bevált, hiszen ahogyan már elhintettem Nektek, ezek a termékek garantáltan megvédik a bőrt, a hidegtől és a kiszáradástól. A továbbiakban részletesen olvashattok jellemzésükről, funkciójukról! 

Atoderm Kéz - és Körömápoló Krém

A kézápoló fő funkciója a regenerálás, és a bőr táplálása, megnyugtatása, éppen ezért száraz és sérült kezekre ajánlott. Mivel bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény így, többszöri használata az érzékeny bőrűeknek is kedvez.
Nagyon selymes állaga van és ha kezünkbe masszírozzuk hihetetlenül gyorsan felszívódik. Én például ezért is preferálom olyannyira, hiszen számomra rendkívül fontos, hogy egy - egy rohanós napon ne kelljen sokat pepecselni a kézkrémekkel. 
(Használni pedig nyilván iszonyúan szeretem és rendszeresen szoktam őket!) 

Sokak számára meghatározó a kézkrémek illatvilága is, amit én akkor szeretek igazán, ha az nem túl erőteljes, mégis tartós és kellemes. A Bioderma ezen kézápolója pont egy ilyen lágy, légies illattal rendelkezik, amit jótékony hatásai mellett öröm magunkba lélegezni.


@__fannysworld___


A Bioderma Atoderm Cr`eme krémje megadja mindazt, amire egy elfáradt és száraz bőrnek szüksége van. Védelmet nyújt az irritáló részecskék ellen, így azok nem jutnak be a bőrünkbe, hiszen rengeteg aktív összetevőt tartalmaz, amelyek rendelkeznek az újraépítés funkciójával. Emellett hidratál is, így megköti a nedvességet bőrünk felsőbb rétegeiben, ezzel megóvva azt a kiszáradástól. 

Használata napi egyszer vagy kétszer, egészen baba kortól kezdve arcra és testre is egyaránt ajánlott. Krémességének és parabén mentességének köszönhetően nincs olyan összetevője, amely rossz hatással lenne egy gyermek vagy egy érzékenyebb felnőtt bőrére ( Mindemellett bőrgyógyászatilag is tesztelt krémről van szó) .

Rendszeres alkalmazása a bőr komfortérzetének kialakításához, és állandó védelméhez vezet!


@__fannysworld___

Köszönöm Szépen a Bioderma csapatának, hogy biztosították a lehetőséget arra, hogy megismerjem ezt a hatékony termékcsaládot! Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, a fentebb említettekhez hasonló bőrproblémákkal küszködik, vagy csupán csak meg szeretné előzni azokat.


Ti próbáltátok már a márka valamely termékét?




Xoxo : Fanni ♥





/* A bejegyzés szponzorációt tartalmazott. A bejegyzésben szereplő termékeket a Bioderma csapatától kaptam ajándékba, a posztban való bemutatásért. / 

You May Also Like

0 megjegyzés