Adventi Ajánlók | Második Rész

by - december 06, 2020

Kisvállalkozások / Alkotók


Sziasztok!

Mikulás alkalmából elhoztam Nektek az Adventi Ajánlók c. cikksorozat második részét, amelyben természetesen a teljesség igénye nélkül néhány kisvállalkozó munkáját és termékeit ajánlom Nektek. A következőkben felsorolt szolgáltatások mind megfizethető áron és rugalmas módon érhetőek el mindenki számára. Lesz köztük olyan, akitől személyre szabott dolgokat tudtok rendelni, sőt olyan is, akinél egyfajta élményajándékot tudtok női ismerősötök számára vásárolni. 

Olvassátok el a következő sorokat és nézzetek szét a különböző portékák között, hiszen csodálatos ajándékokra bukkanhattok. A másik előnye a dolognak pedig nem más, mint az, hogy ezekkel a vásárlásokkal hazai kisvállalkozókat támogattok ezekben a nehéz időkben. 

Mindenképpen kiemelném azt, hogy én most az alkotóknak csak egy töredékét hoztam el Nektek, hiszen még számos csodás hazai kisvállalkozót találhattok itthon. Ezenkívül tudom, hogy nem lehet minden ajándékot beszerezni kisvállalkozóktól, de szerintem mindenképpen érdemes őket is szem előtt tartani, figyelemmel kísérni!


Koszorú: Rose Gold Decor  | Hordozható kávés pohár: Lily Design Budapest 

I. Rose Gold Decor - Ulrich Petra : Virágok és dekorációk
Petra veszprémi vállalkozásával az érettségim évében ismerkedtem meg. Akkoriban mindenképpen meg szerettem volna magamat lepni egy habrózsa macival, ami Petra kézügyességének és szép produktumainak köszönhetően sikerült is. Petra azóta rengeteg koszorút és asztali díszt készített a családom számára, amelyek mindegyike gyönyörű volt. Többek közt a fenti képen látható adventi koszorút is Ő készítette. 

Csodálatos termékeiről az Instagram oldalán, egyéb szolgáltatásairól pedig honlapján tudtok tájékozódni.

II.Visóczki Lili - Lily Design : Budapest : Illusztrált Ajándéktárgyak
Akik rendszeresen követik a munkásságomat, azok már találkozhattak Lilivel; hiszen Ő tervezte ezen blog legelső és egyben mostani logóját, illetve az elmúlt nyáron még egy közös nyereményjátékkal is kedveskedtünk Nektek.

Lili munkássága folyamatosan épül és bővül, így mindig mutat valami újat követői számára. Portékái között megtalálhattok kulacsokat, füzeteket, sminktükröket és nyomtatott képeket is egyaránt. Ezenkívül természetesen illusztrációs készségével logókat és arculatokat is tervez. A kiválasztott terméket pedig személyre szabott illusztrációval is kérhetitek Tőle, így biztos, hogy egyedi lesz egy adott ajándék!

Egy kis előrevetített titokként elárulom Nektek, hogy én például két csodálatos ismerősömet lepem meg az idén Karácsonykor egy egyedileg illusztrált termékkel. Lili alkotásai közül néhányat a budapesti B72 Stúdióban tudtok megtekinteni és ezen a honlapon pedig meg is tudjátok rendelni őket.


Hajgumi / Scrunchie : Fodorságok - Wear Cupcake 

III. Fodorságok by Wear Cupcake ( Betti) : Kézzel készített hajgumik
Bettit a szemfülesebbek az Instagram oldalamról már ismerhetik, hiszen egy - kétszer fellelhető a neve a profilomon. Betti , amellett, hogy blogot vezet nagyon kreatív hölgy és igazi vintage lady, aki szívesen mutatja meg követői számára a second - hand darabok változatos viselését. 

Ezt a két hobbyt összekapcsolva jött létre az elmúlt évben Betti kézműves oldala, ahol különböző anyagokból készít divatosabbnál - divatosabb scrunchiekat. A hajgumik előnye, hogy rugalmasak és természetesen a kivitelézésük is nagyon széles skálán lehetséges.
Ajánlom a figyelmetekbe a karácsonyi srunchie kollekcióit, hiszen kis lányoknak, hölgyeknek és nagy lányoknak is nagyon kellemes meglepetés lehet egy - egy ilyen divatkiegészítő.

Rendelni a portékák közül Bettinél tudtok Instagram Dm üzenetben!

...

Élmény ajándékok Hölgyeknek, Budapesten

A bejegyzés utolsó részében visszakanyarodnék a blog egyik főprofiljához, azaz a beauty témához. Két olyan Budapesten elérhető, szépségápolással foglalkozó személyt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, akiknek a munkája az egész évemet végigkísérte. 

Az első profil Erdély Kitty sminkes oldala, amelyet Erdély Kitty Makeup néven találtok meg az Instagramon! Kittynél a sminkek mellett, workshopokra is tudtok jelentkezni, amelyeket akár ajándékba is adhattok anyukátok, kis lányotok vagy éppen barátnőtök számára. Mindemellett az adventi időszakban Kitty egy nagyon klassz meglepetés sorozattal készül követői / olvasói számára, amelyet az @erdelykittymakeup oldalon tudtok majd figyelemmel kísérni. 

A következő pár sorban pedig Dóczi Niki szintén sminkes - és manikűrös profilját ajánlom a figyelmetekbe. Mindenképpen menjetek el hozzá, hogyha egy szép karácsonyi manikűrre vágytok, hiszen Niki a gél - lakkok nagyon ügyes kivitelezője és az aprócska / letöredezett körmöket is mindig csodaszéppé varázsolja. Ha Budapesten tartózkodom én mindig igénybe veszem beauty szolgáltatását 
( akár egy lyukas egyetemi sáv idejében is 😂) , hiszen igazi csajos feltöltődés egy kis szépítkezés nála.

Remélem, hogy tetszett Nektek az Adventi Ajánlók sorozat második része és felkeltette néhány árucikk / szolgáltatás az érdeklődéseteket. Tudom, hogy többek között csajos meglepetéseket ajánlottam a figyelmetekbe, úgyhogy ezt kérlek nézzétek most el nekem.
Ha bárkivel fel szeretnétek venni a kapcsolatot erről a listáról, nyugodtan írjatok Nekem és összekapcsollak Titeket az illetővel!Ti szoktatok hazai vállalkozóktól / kézművesektől vásárolni?
Xoxo : Fanni ❤You May Also Like

0 megjegyzés