Parfümajánló | Chloé Nomade EdP

by - november 15, 2020


Sziasztok!

A #perfumestories következő részeként egy beauty témájú bejegyzéssel készültem Nektek, amely az új kedvenc parfümömet szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Idén ősszel a legkedveltebb illat számomra a Chloé Nomade parfüm volt, amelyet a Lovebrands webshopjából szereztem be!

Ha az emlékezetem nem csal, akkor már említettem Nektek azt, hogy nagyon nehezen és ritkán váltok a különféle illatok között, így most is elgondolkodtam azon, hogy kipróbáljam - e ezt a számomra újdonsült terméket. A végső döntést azonban egy a beauty termékekhez értő ismerősöm véleménye adta, aki nagyon jókat mondott erről az üvegbe zárt csodáról, így végül alig vártam, hogy megérkezzen a rendelésem.

A Chloé márka számomra mindig is a könnyedséget, és a nőiességet képviselte és jelképezte így titkon reméltem, hogy az illatvilága is megfelelő és hozzám illő lesz. Némi olvasás és böngészés után kiderítettem, hogy ezen parfümök azért is olyan csodásak, mert az ihletet hozzájuk egy Párizsban élő hölgy gondolatvilága adta. - Párizsról pedig jól tudjuk, hogy a divat - és parfüm világ egyik ikonikus helyszíne. 

A parfüm csomagolása bézs és rose gold színekben pompázik, és az üvegcséjét apró díszek teszik különlegessé. Amikor megérkezett a kis csomagom, szinte egyből kibontottam az üvegcsét, hiszen a belcsínyre is mindjárt kíváncsi voltam.

A Chloé Nomade illata egy citrusos illatjegyet hordoz magában, amely frissességet hordoz magában és mindemellett nagyon édes! Intenzíven érezhetjük a parfümöt a nap huszonnégy órájában, így a tartósságára sem tudok panaszkodni. 

Illatjegyei: 

Fej:
 
Frézia virág
Szív: Cseresznyeszilva
Alap: Tölgymoha

Illatcsalád:

Ciprusos@__fanniroka__

Akik követik a #perfumestories sorozatomat azok tudják, hogy általában az édes, cukros illatokat kedvelem de úgy érzem ez a parfüm virágos jegyei ellenére is elhozta azt, amit ténylegesen keresek egy illat kiválasztásakor.

Árérték arányban ez a parfüm a drágábbak közé tartozik ( legalábbis szerintem ), így érdemes egy akció alkalmával megvásárolni vagy gyűjtögetni rá. Én a legelső variáció keretén belül szereztem be! A 30 ml - es parfüm rendes ára 23.290 forint a Lovebrands webshopján. ( Bár most ismét akcióban van! )

Én azt mondom, hogyha szívesen fektettek a beauty dolgokba vagy netalán gyűjtitek a parfümöket, akkor mindenképpen próbáljátok ki a Chloé márka ezen darabját, de természetesen más illatokat is találhattok Tőlük!
Xoxo: Fanni 
/ *A bejegyzés nem tartalmazott szponzorációt, a terméket saját részre vásároltam. / 

You May Also Like

0 megjegyzés