🍁 Őszi arcápolás az ArtNatura termékeivel 🍁

by - november 04, 2020


Sziasztok! 

A szemfülesebbek már láthatták Instagramon, hogy az idén ősszel az ArtNatura natúrkozmetikumok termékei is belopták magukat a mindennapi arcápolási rutinomba. Most egy hosszabb bejegyzésben szeretnék mesélni Nektek arról, hogy mit tapasztaltam ezen kozmetikumok használata során.

Évi az ArtNatura termékek készítője, egy szuper csomaggal lépett meg idén ősszel, amelyhez egy kedves idézetet is mellékelt nekem.

A csomag 3 terméket tartalmazott :

🌿 Hidratáló és Feszesítő Tonik; normál és száraz bőrre. 

🌿Sminklemosó 

🌿ArtNatura mosható arctisztító korong

Az ArtNatura termékekről annyit kell tudnotok, hogy minden egyes darab kézzel és nagyon nagy szeretettel készül! 100 % - os natúr kozmetikumok, amelyeknek a csomagolásuk is újrahasznosítható.

Elsőként az arclemosó tonikot próbáltam ki a kapott csomag közül, mivel jócskán hiányzott ez a termék a mindennapi arcápolási rutinomból. Az én bőröm normál típusú, így a tonikok közül is egy arravalót használtam, napi kétszer reggel és este. A tonik tartalmaz aloe verát (Gél formában!) , amelynek selymessége nagyon is érezhető volt az arcbőrömön. 

Feszesítő, nyugtató és hidratáló hatást ígér, amit én a következőképpen tapasztaltam: Az arcom puhább és tisztább lett, illetve rugalmasabb lett a bőröm is, amit ebben az időszakban a szél gyakran kiszárít így nagyon ráfért ez a revitalizáló érzés! 

A másik terméket a sminklemosót, egy halloweeni fotózás után próbáltam ki, úgyhogy így egy komplett maszkot kellett eltüntetnie az arcomról!

A folyadéknak nagyon jó illata volt, és nagyon selymes érzetet biztosított az arcomnak, nem súrolta és nem irritálta bőrömet a ledörzsölési folyamat során. Illatát a benne található virágvizeknek köszönheti, melyeknek frissessége revitalizálja a bőrt és segíti a sejtmegújulást! 

Mindkét termék felviteléhez a harmadik, ajándékomat használtam, ami nem volt más, mint a mosható arctisztító korongok! Ilyesmi korongokról már írtam Nektek itt a blogon és most ismét csak megerősíteni tudom azt, hogy százszor jobbak ezek, mint a hagyományos vatta pamacsok. Nem szöszölnek és könnyebben felszívják a rájuk cseppentett termékeket is. Az ArtNatura arctisztító korongjai pedig extra puhák! 

Azt hiszem, nem kell taglalnom, hogy mennyire hálás vagyok, azért, hogy ezeket a termékeket tesztelhettem! A tonik például szó szerint csodát tett az utóbbi időben igen csak megviselt bőrömmel! Köszönöm Szépen Évinek a lehetőséget, és azt, hogy megmutatta nekem a csodás készítményeit! Nagyon élveztem összeszerkeszteni Nektek ezt a termék tesztelős bejegyzést. 🥰


Remélem, hogy Ti is örömmel és kíváncsisággal olvastátok! 

Ha az ArtNatura natúr kozmetikumok termékei közül bármit szívesen kipróbálnátok, itt találtok linket a webshophoz! Xoxo: Fanni 💕/* pr ajándék : A bejegyzést az ArtNatura szponzorálta /

You May Also Like

0 megjegyzés