ūüćĀ Ňźszi arc√°pol√°s az ArtNatura term√©keivel ūüćĀ


Sziasztok! 

A szemf√ľlesebbek m√°r l√°thatt√°k Instagramon, hogy az id√©n ŇĎsszel az ArtNatura nat√ļrkozmetikumok term√©kei is belopt√°k magukat a mindennapi arc√°pol√°si rutinomba. Most egy hosszabb bejegyz√©sben szeretn√©k mes√©lni Nektek arr√≥l, hogy mit tapasztaltam ezen kozmetikumok haszn√°lata sor√°n.

√Čvi az ArtNatura term√©kek k√©sz√≠tŇĎje, egy szuper csomaggal l√©pett meg id√©n ŇĎsszel, amelyhez egy kedves id√©zetet is mell√©kelt nekem.

A csomag 3 terméket tartalmazott :

ūüĆŅ Hidrat√°l√≥ √©s Feszes√≠tŇĎ Tonik; norm√°l √©s sz√°raz bŇĎrre. 

ūüĆŅSminklemos√≥ 

ūüĆŅArtNatura moshat√≥ arctiszt√≠t√≥ korong

Az ArtNatura term√©kekrŇĎl annyit kell tudnotok, hogy minden egyes darab k√©zzel √©s nagyon nagy szeretettel k√©sz√ľl! 100 % - os nat√ļr kozmetikumok, amelyeknek a csomagol√°suk is √ļjrahasznos√≠that√≥.

ElsŇĎk√©nt az arclemos√≥ tonikot pr√≥b√°ltam ki a kapott csomag k√∂z√ľl, mivel j√≥csk√°n hi√°nyzott ez a term√©k a mindennapi arc√°pol√°si rutinomb√≥l. Az √©n bŇĎr√∂m norm√°l t√≠pus√ļ, √≠gy a tonikok k√∂z√ľl is egy arraval√≥t haszn√°ltam, napi k√©tszer reggel √©s este. A tonik tartalmaz aloe ver√°t (G√©l form√°ban!) , amelynek selymess√©ge nagyon is √©rezhetŇĎ volt az arcbŇĎr√∂m√∂n. 

Feszes√≠tŇĎ, nyugtat√≥ √©s hidrat√°l√≥ hat√°st √≠g√©r, amit √©n a k√∂vetkezŇĎk√©ppen tapasztaltam: Az arcom puh√°bb √©s tiszt√°bb lett, illetve rugalmasabb lett a bŇĎr√∂m is, amit ebben az idŇĎszakban a sz√©l gyakran kisz√°r√≠t √≠gy nagyon r√°f√©rt ez a revitaliz√°l√≥ √©rz√©s! 

A m√°sik term√©ket a sminklemos√≥t, egy halloweeni fot√≥z√°s ut√°n pr√≥b√°ltam ki, √ļgyhogy √≠gy egy komplett maszkot kellett elt√ľntetnie az arcomr√≥l!

A folyad√©knak nagyon j√≥ illata volt, √©s nagyon selymes √©rzetet biztos√≠tott az arcomnak, nem s√ļrolta √©s nem irrit√°lta bŇĎr√∂met a led√∂rzs√∂l√©si folyamat sor√°n. Illat√°t a benne tal√°lhat√≥ vir√°gvizeknek k√∂sz√∂nheti, melyeknek frissess√©ge revitaliz√°lja a bŇĎrt √©s seg√≠ti a sejtmeg√ļjul√°st! 

Mindk√©t term√©k felvitel√©hez a harmadik, aj√°nd√©komat haszn√°ltam, ami nem volt m√°s, mint a moshat√≥ arctiszt√≠t√≥ korongok! Ilyesmi korongokr√≥l m√°r √≠rtam Nektek itt a blogon √©s most ism√©t csak megerŇĎs√≠teni tudom azt, hogy sz√°zszor jobbak ezek, mint a hagyom√°nyos vatta pamacsok. Nem sz√∂sz√∂lnek √©s k√∂nnyebben felsz√≠vj√°k a r√°juk cseppentett term√©keket is. Az ArtNatura arctiszt√≠t√≥ korongjai pedig extra puh√°k! 

Azt hiszem, nem kell taglalnom, hogy mennyire h√°l√°s vagyok, az√©rt, hogy ezeket a term√©keket tesztelhettem! A tonik p√©ld√°ul sz√≥ szerint csod√°t tett az ut√≥bbi idŇĎben igen csak megviselt bŇĎr√∂mmel! K√∂sz√∂n√∂m Sz√©pen √Čvinek a lehetŇĎs√©get, √©s azt, hogy megmutatta nekem a csod√°s k√©sz√≠tm√©nyeit! Nagyon √©lveztem √∂sszeszerkeszteni Nektek ezt a term√©k tesztelŇĎs bejegyz√©st. ūü•į


Rem√©lem, hogy Ti is √∂r√∂mmel √©s k√≠v√°ncsis√°ggal olvast√°tok! 

Ha az ArtNatura nat√ļr kozmetikumok term√©kei k√∂z√ľl b√°rmit sz√≠vesen kipr√≥b√°ln√°tok, itt tal√°ltok linket a webshophoz! Xoxo: Fanni ūüíē/* pr ajándék : A bejegyzést az ArtNatura szponzorálta /

Share:

0 Comments