SOCIAL MEDIA

2020. november 1.

Fanny's Creative Diaryūüćā Autumn Ideas - Let√∂lthetŇĎ Kreat√≠v Album


Sziasztok!

Ez√ļttal egy nagyon izgalmas, kreat√≠v tartalommal k√©sz√ľltem Nektek, ami azokat a kreat√≠v projekteket foglalja √∂ssze, amiket az id√©n ŇĎsszel k√©sz√≠tettem. Akik k√∂vetnek Instagramon azok eml√©kezhetnek arra, hogy m√©g az ŇĎsz elej√©n megosztottam Veletek egy k√©rd√©smatric√°t arr√≥l, hogy szeretn√©tek - e egy kreat√≠v projektemmel megismerkedni.

Sokan szavaztatok az igen lehetŇĎs√©gre √≠gy √ļgy gondoltam, hogy mindenk√©ppen belev√°gok m√°r csak a saj√°t lelkem, √©s kreativit√°som fejleszt√©se v√©gett is ebbe a projektbe, melynek a l√©nyege egy let√∂lthetŇĎ / kreat√≠v k√∂nyv kialak√≠t√°sa. A k√ľl√∂nlegess√©ge ennek az √≠r√°snak az lenne, hogy √©vszakonk√©nt √°ll√≠tan√°m √∂ssze ezt a kis albumot, √≠gy a tavasz, ny√°r, ŇĎsz √©s t√©l k√ľl√∂n dokumentumban szerepelne. 
A kreat√≠v √∂tleteket igyekeztem √ļgy √∂sszeszedni, hogy azok mindenki sz√°m√°ra k√∂nnyen elk√©sz√≠thetŇĎek legyenek, p√©nzt√°rcabar√°t m√≥don. Egy - egy projekt anyagsz√ľks√©gletei k√∂z√∂tt sokszor van √°tfed√©s, illetve sokszor k√©sz√ľlnek olyan dolgokb√≥l a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ dekor√°ci√≥k, amik √°ltal√°ban megtal√°lhat√≥ak otthon, azokn√°l akik szeretnek kreat√≠vkodni: Gondolok itt p√©ld√°ul v√≠zfest√©kre, ecsetre √©s hasonl√≥ apr√≥bb k√©zmŇĪves seg√©deszk√∂z√∂kre.

Az √©n √©letemben a kreativit√°s mindig is nagyon fontos szerepet t√∂lt√∂tt be √≠gy hiszem azt, hogy ez az idŇĎt√∂lt√©s val√≥ban kikapcsol√≥d√°st ny√ļjt az emberek sz√°m√°ra. Kiskoromban anyuk√°mmal rengeteget festett√ľnk √©s k√©zmŇĪveskedt√ľnk, √©s ez a hobby mindig megnyugv√°ssal t√∂lt√∂tt el. Ezzel a let√∂lthetŇĎ dokumentummal szeretn√©lek Titeket inspir√°lni √©s egy kicsi kreat√≠vkod√°sra buzd√≠tani!


@__fannysworld__

Rem√©lem, hogy sok √∂r√∂met leltek benne √©s szeretni fogj√°tok ezt a kis olvasgat√≥s / lapozgat√≥s dokumentumot! √Čn szem√©ly szerint nagyon nagy lelkesed√©ssel √©s szeretettel √≠rtam √©s szerkesztettem Nektek √∂ssze ezeket az oldalakat. 

A PDF - et itt let√∂lthetitek! 

Kellemes olvasgatást és jó kreatívkodást kívánok Nektek és remélem, hogy néhány ötletemet viszont látom majd általatok elkészítve. Ha ez a dolog így alakul, akkor használjátok a #fannyscreativity hashtaget, hogy én is megtaláljam a szép alkotásaitokat!

Szeretettel,
Fanni ❤

Megjegyz√©s k√ľld√©se