Black & White | Office Look

by - november 13, 2020


Sziasztok!

Tudom, tudom ezeket a képeket már láthattátok Instagramon, pláne azok, akik ott is aktívan követnek! ;) Úgy gondoltam azonban, hogy még a tél beköszönte előtt megosztanám Veletek itt is, ezeket a számomra nagyon kedves fotókat, hiszen rajtuk az ősz egyik kedvenc ruhadarabját viselem.

Furcsának tűnhet, hogy éppen ősszel szerettem bele ebbe a fekete - fehér darabba, hiszen amint láthatjátok ez az egyenes szabású, szűk ruha nyáron illetve tavasszal is megállná a helyét. Én személy szerint viszont nagyon szeretem, ha egy általunk hordott ruhának története van, és így volt ez ebben az esetben is!

Egy nagyon kedves és sokat emlegetett ismerősöm lepett meg ezzel a kicsit office look - szerű egybe ruhával, mert úgy érezte, passzolna hozzám. Ami azt illeti először egy kicsit félve fogadtam el ezt az ajándékot, mert be kell, hogy valljam Nektek mindig is feszengtem a szűk ruhákban, valahogy sohasem éreztem őket magaménak, komfortosnak.

Csodák - csodájára ez most megdőlt és végre úgy voltam vele, hogy találtam egy szűk szabású rucit, amiben komfortosan, és elégedetten érzem magamat. Nagyon tetszik még a ruha anyaga is és az az elegáns, fehér szegély, amely mindezt körbeveszi. Fotózások alkalmával az idén ősszel többször viseltem ezt a rucit, de előfordult az is, hogy arra az egy - két órára ahová az egyetemen személyesen bejárhattunk vettem fel.

Nagyon Köszönöm az ismerősömnek, hogy gondolt rám!


Last minute kiegészítőként szereztem be a jelen látható képekhez a fehér magassarkút, amit viselek. Mindig is nagy álmom volt egy ilyen cipellő, úgyhogy nagyon megörültem, amikor mindössze 2990 ft - ért megpillantottam ezt a fényes, kecses darabot. 

Mindig megfontoltan vásárlok, de szerintem ez most jó befektetés volt
Amikor ezek a fotók készültek és amikor ezt a rucit hordtam, még egyáltalán nem volt csípős hideg, inkább olyan vénasszonyok nyara felé hajazott az időjárás, úgyhogy attól, hogy felfázok vagy megfázok én személy szerint nem féltem ( és nem is tapasztaltam, hogy dideregnék ).

A bejegyzés címében és az első bekezdésben olvashatjátok az office look kifejezést, hiszen szerintem ez a ruci egy kicsit formálisabb, elegánsabb, nemcsak a színei, de szabása végett is. Akik közelről ismernek, azok tudják, hogy imádom az ilyen darabokat és általában a nőies vonalat képviselem az öltözködés terén, amit a hétköznapok során is igyekszem tartani, reprezentálni. Nálam az is ilyesmi stílus az abszolút nyerő, időjáráshoz igazítva persze!

Egy szónak is száz a vége nagyon boldog vagyok, hogy megleptek ezzel a ruhával, mert sohasem gondoltam volna, hogy valaha szeretni fogok egy egyenes szabású rucit.


Meséljetek, Ti kedvelitek az elegáns ruhadarabokat? 
👗/ A bejegyzésben szereplő képekért Köszönet : @fridajuszku & @lovestories.photography! 💗 /

You May Also Like

0 megjegyzés