Red Jumper Dress | Bronpix

by - október 28, 2020


Sziasztok!

Emlékeztek még azokra a posztokra, amelyek a Bonprixszel való együttműködéseim során születtek? - Remélem, hogy igen; hiszen nagy örömmel és lelkesedéssel készítettem Nektek az összeset.Végtelenül boldog vagyok, hogy a márkával egymásra találtunk és ilyen szépséges projekteket sikerült megvalósítanunk! 

Ezzel a bejegyzéssel szeretném folytatni ezt a sorozatot, hiszen a #bonprixbloggers csapatának köszönhetően ismét alkalmam nyílt egy csodás, őszies ruhadarab beszerzésére. Sokáig szemeztem ezzel a piros pulcsi ruhával, hiszen több szempontból is feladta számomra a leckét: Hosszú szabású és garbóval is rendelkezik, így nekem nagyon nem egy hétköznapi darab.

Az őszi időjárásnak és anyukám kreativitásának köszönhetően azonban mégis sikerült Nektek megteremtenem egy azt hiszem, hogy megfelelő koncepciót és képvilágot! 🍂

@__fannysworld__

A piros, mint szín mindig is egy nagy kedvenc volt a számomra így ebben a ruhában is ezt a tulajdonságot kedvelem a legjobban. A rucinak előnye még az is, hogy pihe - puha, így igazán kényelmes, pláne azoknak, akik teljes mértékben szeretik a garbós nyakú dolgokat.

A fotózás helyszínéül, és koncepciójául ezúttal a házunk mellett lévő kertecskét választottuk, hiszen  ott minden olyan gyönyörű színben pompázik ilyenkor. A ruha intenzitását és vadító színét a zöldes - sárga árnyalatok és a fák / levelek árnyvonalai nagyon hangulatossá és kontrasztossá tették. 

@__fannysworld__

Szerettem volna az egész fotósorozat prezentálásával egy őszi, bekuckózós hangulatot teremteni Nektek, így kiegészítőnek néhány szezonális dekorációt - egy általam faragott dísztököt és azt a csodát, amit Chill Home Studio workshopján készítettem, illetve egy jó nagy bögre forrócsokoládét is felhasználtam. Noha az alapötlet anyukámtól származott, biztos Nektek is ismerősek a Pinteresten bolyongó bekuckózós, őszi teraszos / forrócsokizós képek.

A másik dolog pedig az, hogy mostanában nagyon húzósra sikeredtek a napjaim, így a kép készítéséig  legalább egy kicsit át tudtam magamat adni a lelassulás érzésének: Magamba szippantottam az ősz illatát, gyönyörködtem a kertünkben, és elszürcsölgettem ezt a pillecukros finomságot!

@__fannysworld__

Remélem, hogy tetszett Nektek ez az őszi hangulatú bejegyzés, és ez a formabontóbb piros ruci, amit a garbó és a hosszú szabás ellenére én nagyon szívesen viselek ( pláne, hogy magasabbnak tűnök benne 😹)! Szó ami szó, néha szerintem megéri kísérletezni komfortzónán kívüli darabokkal, hiszen ki tudja, hogy nem kedvel - e meg az ember egy - egy új ruhadarabot. Bátran ajánlom Nektek is, hogy merjetek olyan szetteket is hordani, amik első ránézésre egy kicsit távolabb állhattak Tőletek!


A Bonprix csapatának pedig ezúttal is szeretném megköszönni a bizalmat, s ezt a csodálatos csomagot! Nektek pedig azt, hogy olvastok és itt vagytok velem!💕

Xoxo: Fanni  ❤

/ * A bejegyzést a Bronpix csapata szponzorálta! /

You May Also Like

0 megjegyzés