Pumpkin Painting Workshop 🎃 Élmény meglepetés!

by - október 09, 2020


Sziasztok! 

Akik aktívan követnek a social media felületeimen azok tudják, hogy egy kissé nehezen indult az ősz számomra, így mindent megtettem annak érdekében, hogy jobb kedvem legyen. Október elején már nagyon nagy szükségét éreztem egy kis kikapcsolódásnak, így megleptem magamat egy csodálatos élménnyel!

Chill Earringsről 
már biztosan Ti is hallottatok, hiszen munkája nagyon igényes és színvonalas; csodaszép karkötőket készít, és emellett rengeteg kreatív dolgot biztosít vásárlóinak.Ilyenek például a workshopok, amelyek esetében több szezonális tematika közül választhatunk. Én amint azt láthatjátok és olvashatjátok egy tökfestő workshopon próbáltam szerencsét. Tökéletes hangolódás volt ez a közelgő Halloweenre, és az egyre ősziesebb napokra! 

Az eseménynek egy meseszép, csajos stúdió a Chill Home Studio adott otthont, mely a Parlament közelségében található, így sötétedéskor a kivilágított épületben gyönyörködhettünk. A Pumpkin Painting Workshop keretein belül 6 db tököcskét festhettünk ki, színesebbnél - színesebb festék sprayekkel. Miután a sprayek megszáradtak, lehetőségünk volt a tököcskékre ecsettel mintákat festeni, illetve különböző csillámokat szórni. Mondanom sem kell, hogy mennyire élveztem ezeket a kézműveskedős pillanatokat még akkor is, ha tetőtől - talpig festékben és csillámporban úsztam! Sőt, még a telefonomra is jutott egy kicsi belőle! 💖

Megmondom őszintén egy kicsit félve indultam el az eseményre, mert úgy alakult, hogy egyik barátnőm vagy családtagom sem ért rá, így teljesen egyedül tudtam csak elmenni. Mivel egy kicsit félősebb és visszahúzódóbb vagyok, volt bennem egy nagy adag izgalom, de ezt a workshop felszabadult és vidám hangulata nagyon hamar elkergette. Finom Xixo limonádét és vörösbort ihattunk az alkotás közepette, s az egész estét kellemes zenék kísérték végig.

Ez alatt az időszak alatt a remekművek meg is száradtak és már el is dobozolhattuk őket! Mindenki a saját ízlésének megfelelő, egyedi darabokat készítettek, így mondanom sem kell, hogy mennyire gyönyörűek lettek a dekorációk. A fehér - arany kombinációjától egészen a kékes árnyalatokig mindenféle színű tököcske készült! 

@__fannysworld__

Az én repertoáromban a rózsaszín, a rose gold-os és az arany árnyalatok voltak megtalálhatóak. Csillámporral, illetve kézzel festett mintákkal díszítettem az alapfelületet. A legnagyobb kihívást pedig talán az jelentette, hogy ne nyúljak bele egyik színbe se és megvárjam, amíg az egyes árnyalatok rendesen megszáradnak.

Biztos vagyok benne, hogy ezeket a tököcskéket még látni fogjátok különböző képeken, illetve flatlayeken, hiszen a profi segítségnek köszönhetően ( szerintem ) igazi Instagram kompatibilisek lettek.

A workshop 6 - kor kezdődött és én körülbelül este 8 körül indultam hazafelé. A Parlament a lakóhelyemtől elég messze, körülbelül 40 percnyi metróútra található. Nagyon óvatosan, elővigyázatosan indultam útnak a szépséges tököcskékkel, hiszen nem szerettem volna, hogy bármi baj érje ezt a kis dekoráció csomagot! Én kétbalkezes otthon felejtettem azt a tágas táskát amit direkt előkészítettem a tököcskék hazacipelésére, úgyhogy igen megszenvedtem, és izgultam a műveim épségéért.Szerencsére mind a 6 darab egészben, és teljes pompában érkezett haza a kis szobámba, sőt az út során még egy bókot is kaptak: Egy nagyon kedves bácsi jegyezte meg; hogy ilyen szépségeset nem kap a boltban, pedig a felesége nagyon örülne neki. 

Természetesen nem tartottam meg magamnak az összes dekort, hanem még az eseményre következő nap hazahoztam a legnagyobb tököcskét, és néhány kisebb társát a szüleimnek! Boldogan nyugtáztam, hogy ezek a dekorációk a Budapest Herend távolságot is túlélték. Anya és apa pedig nagyon boldog volt, hogy egy kis színt vittem a dolgos mindennapjaikba!

Remélem, hogy Nektek is tetszett ez a kis élménybeszámoló, és szívesen olvastátok ezt a szezonhoz kapcsolódó bejegyzést. Köszönöm Szépen Chill Earringsnek azt, hogy ilyen varázslatos és kreatív élményt talált ki a lelkes alkotni vágyók számára! Én javaslom Nektek, hogy nézzetek körül a stúdió eseményei között és egyszer lepjétek meg magatokat egy ilyesfajta kikapcsolódással. Családdal, barátnőkkel vagy akár csak úgy, egy kis én időnek is remek program lehet! 😻
Ti milyen színű tököcskéket készítettetek volna? 
Szoktatok őszi dekorációt gyártani?
Xoxo: Fanni 💕

You May Also Like

0 megjegyzés