Őszi Gondolatok 🍁 Autumn Thoughts

by - október 24, 2020Sziasztok!

A hosszú hétvégére egy kissé személyesebb témájú bejegyzéssel készültem Nektek, hiszen ez az elmélkedős időjárás és ez a kicsi lelassulás nagyon meghozta a kedvemet az íráshoz. Úgy gondoltam, hogy mesélhetnék egy kicsit arról, hogy mi újság velem mostanság, hiszen az ilyen személyes témájú bejegyzéseket amúgy is mindig szeretni szoktátok. 

Akik aktívan követnek Instagramon, azok annyit tudhatnak, hogy nem igazán volt jó hangulatom az elmúlt időszakban és ennek főleg magánéleti problémák álltak a hátterében. Két - három nyomott kedvű hét és hiszti után, úgy gondoltam azonban, hogy muszáj lenne változtatnom, mert ez így nem állapot.  

Igyekeztem ezután a döntés után újra nyitottabb lenni a mindennapokban és elterelni a figyelmemet (Bár van egy ismerősöm, aki iszonyúan hiányzik...🥺) a rossz dolgokról. Be kell valljam így azért lényegesen jobb lett a helyzet 😇 a legutóbb említett érzés morzsát leszámítva! 

Az egyetemen nálunk többnyire távoktatás zajlik és a munkahelyemen is home officeból dolgozunk, úgyhogy ezek a dolgok nem változtak számomra az elmúlt időszakban. Sőt, nagyon sajnáltam azt is, hogy a kedvenc zumba edzésemre sem tudok járni a vírussal kapcsolatos korlátozások végett. Ezek a gondolatok igazából azért lényegesek, mert úgy vettem észre, hogy rám rossz hatással van ez a mostani lassított és korlátozott életstílus, mivel mindig is nagyon szerettem a pörgést. Ami azonban számomra is meglepő, hogy ezen korlátozások ellenére mostanában ugyanannyi időt töltök Budapesten, mint otthon így azért mindig van mit tenni-venni. 


A képet készítette:
 @fridajuszku & @lovestories.photography

Az ősszel eddig egy kicsit motiváció vesztett voltam, már ami a tartalomgyártást illeti; de úgy érzem ez csak átmenetnyi volt, hiszen újra nagyon szívesen és lelkesen írok Nektek! Talán csak a nagyobb mértékű fáradtság végett nehezebb mostanában egy - egy posztot összeszerkesztenem, kigondolnom. Igazából ez az egész olyan furcsa és ellentmondásos volt bennem az utóbbi időszakban, mivel mindezen érzések ellenére rengeteg újdonságot és inspirációs tartalmat tervezek Veletek a következő hónapokban megosztani. 

Remélem, hogy majd a terveim szerint haladva mindent sikerül véghez vinnem és Ti is imádni fogjátok ezeket a bejegyzéseket!

Személy szerint én azonban nagyon szeretem az őszt, mivel mindig annyira varázslatos és lenyűgöző a környezet ilyenkor. Valahogy tényleg minden arról a bizonyos megújulásról szól, ahogy azt mondani szokták. Imádom az őszi tájat fotózni, vagy csak elmélázni rajta egy - egy séta során, sőt mostanában rengeteget sétálgattam Budapest szép helyein csak úgy kikapcsolódás céljából. Ez a program jó alapot adott arra is, hogy a saját gondolataimmal és lelkivilágommal törődjek, hogy kiszakadjak egy kicsit a mindennapi káoszból.


A képet készítette: @fridajuszku & @lovestories.photography

Amint láthatjátok ezt a lelkizős bejegyzést is már egy ősz eleji fotózás képeivel illusztráltam Nektek, amiket itt a blogon még eddig nem láthattatok. Nekem ez a fotósorozat most a kedvencem, mert szerintem páratlan koncepciót sikerült Fridával megvalósítanunk. ♥ A képek stílusa és hangulata nagyon jól tükrözi mindazon érzéseket, amiket mostanában magaménak tudhatok. A fotózás helyszínéül a veszprémi Gulyadombot választottuk, a ruha amit viseltem az pedig a Nana's márka egyik csodálatos darabja.

Remélem, hogy szerettétek ezeket a lelkizős gondolatokat és nem bánjátok, hogy most egy kicsit kiöntöttem a szívemet! Egy szónak is száz a vége, úgy gondolom, hogy a nehézségek ellenére is igyekeznünk kell a dolgok pozitív oldalát néznünk. Én hiszem, hogy az ősz hátrelévő része csodás élet helyzeteket és pillanatokat tartogat mindenki számára!Nektek hogy telt az elmúlt időszak?
Xoxo: Fanni ♥
A bejegyzésben szereplő képeket készítette: Juszku Friderika & Love Stories Photography
Hajpánt: Laura Virág 

You May Also Like

0 megjegyzés