SOCIAL MEDIA

2020. október 24.

Ňźszi Gondolatok ūüćĀ Autumn ThoughtsSziasztok!

A hossz√ļ h√©tv√©g√©re egy kiss√© szem√©lyesebb t√©m√°j√ļ bejegyz√©ssel k√©sz√ľltem Nektek, hiszen ez az elm√©lkedŇĎs idŇĎj√°r√°s √©s ez a kicsi lelassul√°s nagyon meghozta a kedvemet az √≠r√°shoz. √ögy gondoltam, hogy mes√©lhetn√©k egy kicsit arr√≥l, hogy mi √ļjs√°g velem mostans√°g, hiszen az ilyen szem√©lyes t√©m√°j√ļ bejegyz√©seket am√ļgy is mindig szeretni szokt√°tok. 

Akik akt√≠van k√∂vetnek Instagramon, azok annyit tudhatnak, hogy nem igaz√°n volt j√≥ hangulatom az elm√ļlt idŇĎszakban √©s ennek fŇĎleg mag√°n√©leti probl√©m√°k √°lltak a h√°tter√©ben. K√©t - h√°rom nyomott kedvŇĪ h√©t √©s hiszti ut√°n, √ļgy gondoltam azonban, hogy musz√°j lenne v√°ltoztatnom, mert ez √≠gy nem √°llapot.  


A képet készítette: @fridajuszku & @lovestories.photography

Igyekeztem ezut√°n a d√∂nt√©s ut√°n √ļjra nyitottabb lenni a mindennapokban √©s elterelni a figyelmemet (B√°r van egy ismerŇĎs√∂m, aki iszony√ļan hi√°nyzik...ūü•ļ) a rossz dolgokr√≥l. Be kell valljam √≠gy az√©rt l√©nyegesen jobb lett a helyzet ūüėá a legut√≥bb eml√≠tett √©rz√©s morzs√°t lesz√°m√≠tva! 

Az egyetemen n√°lunk t√∂bbnyire t√°voktat√°s zajlik √©s a munkahelyemen is home officeb√≥l dolgozunk, √ļgyhogy ezek a dolgok nem v√°ltoztak sz√°momra az elm√ļlt idŇĎszakban. SŇĎt, nagyon sajn√°ltam azt is, hogy a kedvenc zumba edz√©semre sem tudok j√°rni a v√≠russal kapcsolatos korl√°toz√°sok v√©gett. Ezek a gondolatok igaz√°b√≥l az√©rt l√©nyegesek, mert √ļgy vettem √©szre, hogy r√°m rossz hat√°ssal van ez a mostani lass√≠tott √©s korl√°tozott √©letst√≠lus, mivel mindig is nagyon szerettem a p√∂rg√©st. Ami azonban sz√°momra is meglepŇĎ, hogy ezen korl√°toz√°sok ellen√©re mostan√°ban ugyanannyi idŇĎt t√∂lt√∂k Budapesten, mint otthon √≠gy az√©rt mindig van mit tenni-venni. 


A képet készítette:
 @fridajuszku & @lovestories.photography

Az ŇĎsszel eddig egy kicsit motiv√°ci√≥ vesztett voltam, m√°r ami a tartalomgy√°rt√°st illeti; de √ļgy √©rzem ez csak √°tmenetnyi volt, hiszen √ļjra nagyon sz√≠vesen √©s lelkesen √≠rok Nektek! Tal√°n csak a nagyobb m√©rt√©kŇĪ f√°radts√°g v√©gett nehezebb mostan√°ban egy - egy posztot √∂sszeszerkesztenem, kigondolnom. Igaz√°b√≥l ez az eg√©sz olyan furcsa √©s ellentmond√°sos volt bennem az ut√≥bbi idŇĎszakban, mivel mindezen √©rz√©sek ellen√©re rengeteg √ļjdons√°got √©s inspir√°ci√≥s tartalmat tervezek Veletek a k√∂vetkezŇĎ h√≥napokban megosztani. 

Rem√©lem, hogy majd a terveim szerint haladva mindent siker√ľl v√©ghez vinnem √©s Ti is im√°dni fogj√°tok ezeket a bejegyz√©seket!

Szem√©ly szerint √©n azonban nagyon szeretem az ŇĎszt, mivel mindig annyira var√°zslatos √©s lenyŇĪg√∂zŇĎ a k√∂rnyezet ilyenkor. Valahogy t√©nyleg minden arr√≥l a bizonyos meg√ļjul√°sr√≥l sz√≥l, ahogy azt mondani szokt√°k. Im√°dom az ŇĎszi t√°jat fot√≥zni, vagy csak elm√©l√°zni rajta egy - egy s√©ta sor√°n, sŇĎt mostan√°ban rengeteget s√©t√°lgattam Budapest sz√©p helyein csak √ļgy kikapcsol√≥d√°s c√©lj√°b√≥l. Ez a program j√≥ alapot adott arra is, hogy a saj√°t gondolataimmal √©s lelkivil√°gommal t√∂rŇĎdjek, hogy kiszakadjak egy kicsit a mindennapi k√°oszb√≥l.


A k√©pet k√©sz√≠tette: @fridajuszku & @lovestories.photography

Amint l√°thatj√°tok ezt a lelkizŇĎs bejegyz√©st is m√°r egy ŇĎsz eleji fot√≥z√°s k√©peivel illusztr√°ltam Nektek, amiket itt a blogon m√©g eddig nem l√°thattatok. Nekem ez a fot√≥sorozat most a kedvencem, mert szerintem p√°ratlan koncepci√≥t siker√ľlt Frid√°val megval√≥s√≠tanunk. ♥ A k√©pek st√≠lusa √©s hangulata nagyon j√≥l t√ľkr√∂zi mindazon √©rz√©seket, amiket mostan√°ban magam√©nak tudhatok. A fot√≥z√°s helysz√≠n√©√ľl a veszpr√©mi Gulyadombot v√°lasztottuk, a ruha amit viseltem az pedig a Nana's m√°rka egyik csod√°latos darabja.

Rem√©lem, hogy szerett√©tek ezeket a lelkizŇĎs gondolatokat √©s nem b√°nj√°tok, hogy most egy kicsit ki√∂nt√∂ttem a sz√≠vemet! Egy sz√≥nak is sz√°z a v√©ge, √ļgy gondolom, hogy a neh√©zs√©gek ellen√©re is igyekezn√ľnk kell a dolgok pozit√≠v oldal√°t n√©zn√ľnk. √Čn hiszem, hogy az ŇĎsz h√°trel√©vŇĎ r√©sze csod√°s √©let helyzeteket √©s pillanatokat tartogat mindenki sz√°m√°ra!Nektek hogy telt az elm√ļlt idŇĎszak?
Xoxo: Fanni ♥
A bejegyz√©sben szereplŇĎ k√©peket k√©sz√≠tette: Juszku Friderika & Love Stories Photography
Hajp√°nt: Laura Vir√°g 

Megjegyz√©s k√ľld√©se