Fall for Pumpkin! | The Body Shop termékteszt

by - október 16, 2020Sziasztok!


A péntek este nálam mindig is az aktív kikapcsolódásé, azaz a kedvenc zumba edzésemé volt, most azonban ezt a járványügyi korlátozások megtörték, így a kedvem is sokkal rosszabb lett. Viszont, hogy a pozitív oldalát nézzem ennek a dolognak, szabadult fel egy kis időm, ami tökéletes passzív pihenésre. A mostani időjárás még kedvez is ennek az alvós, begubódzós hangulatnak, mert amerre én lakom arra egész héten úgy esett, mintha dézsából öntötték volna, emellett nyilván nagyon hideg is volt, így éreztem, hogy eljött az ideje a forró habfürdőknek!

Még a múltheti októberi Glamour napokon szereztem be három kincset a The Body Shop idei őszi kollekciójából, amit annyira imádtam ezen a begubódzós estén, hogy úgy gondoltam megosztom Veletek is a termékek szépségét. Szerintem amúgy is régen volt már beauty illetve szépségápolás témájú cikk a blogon.

Igyekeztem olyan igazi fall vibes hangulatú képeket készíteni Nektek, úgyhogy remélem élvezni fogjátok ennek a bejegyzésnek a hangulatát! 🍂


A Vanilla Pumpkin ( 30 ml ) kézkrémet már a hét elején, közvetlen vásárlás után kipróbáltam, hiszen nem tudtam ellenállni finom illatának! Véleményem szerint inkább vaníliás beütésű az aromája, mint sütőtökös, de az fix, hogy irtó selymessé és puhává varázsolja a kezet. A krém tartalmaz kakaó vajat és tonkababot is, de szerintem ezeket az illatán nem érezhetjük, viszont a kakaóvajnak selymes állagához garantáltan köze van.

Környezetbarát csomagolásban kapható és természetesen állatkísérletektől mentes, mint a The Body Shop összes terméke. Ennek ellenére nagyon stílusos és modern csomagolásban rejlik mindaz amiről az előbb meséltem Nektek. Őszies színek, és formabontó minták teszik a külcsínt egyedivé!


A mai csobbanás főtámogatója pedig a Vanilla Pumpkin ( 250 ml ) tusfürdő volt, amit egy kicsit félve próbáltam ki, mivel eddig nekem ezek a sütőtökös tusfürdők nagyon erős és intenzív illatúak voltak. Bár már a kézkrém használatakor éreztem, hogy az idei kollekció jobban hajaz a vaníliás illatvilág felé! Azt hiszem sejtitek, hogy ezek után a tusfürdő sem okozott csalódást, annak ellenére, hogy az előző években nem voltam túl jó ,,barátságban" vele. 

Hatalmas forró fürdőt csaptam ezzel a jó kis beauty újdonsággal és aminek külön örültem, hogy a tusfürdő nagyon intenzív habokat képez, így tényleg kiválóan alkalmas egy relaxáló estére. Egy kicsit édesebb illatú, mint a kézkrém, hiszen juharszirupot tartalmaz.

Plusz információként pedig rábukkantam arra is, hogy melyik mexikói ünnep ihlette ezt a különleges is formabontó csomagolást! 


Mivel imádom az ajándékcsomagolásokat és dobozokat megleptem magamat egy a kollekcióhoz passzoló papírdobozzal. Praktikus fogantyúja van és ezeken a termékeken kívül gyönyörű szépen pakolhatunk bele kisebb szépségápolási dolgokat is, viszont az esővel és a fürdőszobával vigyázni kell, hiszen könnyen elázhat ez a tároló. De például fotós kelléknek, flatlayekhez is tökéletes!

Menjetek és tartsatok Ti is nagyon sok ilyen pihenős estét, hiszen a közérzeteteket már egy kis kikapcsolódás vagy egy forró fürdő is jobbá teheti! Lehet, hogy ez klisésen hangzik, de ezeken a borús napokon garantáltan igaz.
Próbáltatok már hasonló termékeket?
🎃

Xoxo: Fanni 💗

You May Also Like

0 megjegyzés