Nyárzáró | Így telt 2020 nyara!

by - szeptember 05, 2020
Sziasztok!

Elérkezett az idő, hogy hivatalosan is eltemessük 2020 rövid, és azt hiszem mindenki számára egy kicsit más, és különleges nyarát. A június előtti hónapokban tomboló járvány, káosz és karanténhelyzet szerintem teljesen felborította az emberek terveit, és céljait. Számomra is egészen máshogy alakult a nyár és minden előretervezett program, de összességében talán mégis úgy érzem, hogy a nehézségek közepette sikerült belőle a legtöbbet kihoznom!

Ebben a bejegyzésben szeretném Nektek összefoglalni, hogy valójában mi is történt velem az elmúlt hónapokban! 

Fotó: @fridajuszku / @lovestories.photography
A vizsgaidőszakkal június elején végeztem, aminek nagyon örültem, mondván, hogy végre vége a távoktatásnak, ami talán még jobban kimerítette az energiáimat, mint egy rendes egyetemi félév. Miután a vizsgákat letudtam egy újabb, izgalmas feladat várt rám, ami nem volt más, mint a legelső gyakornoki helyemre való betanulás. A nyárnak ezen a részén nagyon izgultam, mert mindenképpen meg szerettem volna felelni az új helyemen! Kihívásokkal teli volt ez az időszak. Boldog voltam, hogy sikerült egy ilyen munkahelyet szereznem, mert egy kissé helyre tette a napjaimat, és rendszert csempészett beléjük.

A másik úgymond ,, munkahelyemmel " azaz itt a bloggal már a karanténidőszak alatt többet haladtam, mint szoktam, ami egy nagyon pozitív vonása, és hatása volt ezeknek a rémes hónapokban. Talán ez volt az egyetlen amit értékelni tudtam az adott helyzetben: Több idő, és energia fordítása a Fanny's World világára. Ezt a csodaszép folyamatot, egy váratlan esemény, a régi blogom feltörése törte meg. Végtelenül szomorú voltam, hogy ez megtörtént, pláne, hogy akkoriban magánéletileg sem voltam a toppon. Amint láthatjátok, végül összeszedtem magamat, és létrehoztam sok - sok segítséggel ezt a honlapot , amit éppen olvastok! Remélem, hogy ezt a felület még jobban fogjátok szeretni.

A nyár során néhány komolyabb cég is bizalmat szavazott nekem, ennek nagyon örültem, mert ez egyfajta elismerésként szolgált. Különösen megtisztelő élményt volt, hogy a L'oréal csapatával  dolgozhattam együtt a Purple Elseve Sampon tesztelése erejéig, ami kifejezetten szőke hajra ajánlott, vagy ugyanígy a beauty témához kapcsolódva sikerült bekerülnöm a Lovebrands  tesztelős csoportjába. Szintén egy másik megtiszteltetés volt számomra az, hogy a #karanténinterjúk sorozat lezárásaként megjeleníthettem a blogomon egy összefoglalót, amelyet Dr. Veszelszki Ágnes Karanténszótár című könyvéről írtam. A nyarat végig kísérték Frida (@fridajuszku/@lovestories.photography) csoda fotózásai, amelyekből rengeteg képet láthattatok Instagramon és itt a blogon  is egyaránt ( többek között ezen bejegyzés fotóit is ő készítette). Nagyon hálás vagyok Neki ezekért a lehetőségekért, és a sok segítségért!


Fotó: @fridajuszku / @lovestories.photography

Amint olvashatjátok a blogos dolgok azért végképp feldobták a mindennapjaimat, de azért voltak ezzel kapcsolatban árnyoldalak, és rosszindulatú megjegyzések is. - Az utóbbiból például egyre több akad, ahogy előrefelé haladok ezzel a dologgal. Remélem, hogy egyszer sikerül minden ismerősömnek elfogadnia ezt a hobbyt, és értékelnie bennem azt, ami ehhez kell!

Már július volt, amikor újraindult a másik kedvenc elfoglaltságom, ami nem más, mint a zumba. Nagyon hiányoztak a csoportos edzések, és az ott lévő hangulat, pláne hogy most ki is tudtam ezt a lehetőséget használni, hiszen a nyáron otthon tartózkodtam, s nem a fővárosban. A július péntek, és hétfő esték így végre a számomra megszokott módon telhettek. A mozgás engem mindig is energiával töltött fel, de egyúttal el is fáradok tőle, így jobban alszom ezeken az estéken.

Augusztusban voltunk egy kisebb családi nyaraláson, aminek rendkívül örültem, mert erre már ezer éve nem volt lehetőség. Sopronba látogattunk el, ami amúgy is az egyik kedvenc városom, rengeteg érdekes, és történelmi vonatkozású helyet tekintettünk meg. Erről bővebben itt olvashattok!

Ami a lelkieket illeti, ilyen téren elég viharosan telt a nyár, küzdöttem barátságért, gyengélkedett családtagom, és néhány szerelemben is csalódnom kellett. Az utóbbira az egyik ismerősöm mondja mindig: ,, Kérlek Fanni ismerkedj nagyon óvatosan! "  Mindig kimosolyogtam, hogy azért ennyire nem vészes egy ismerkedés, nem vághatják át az emberek ennyire egymást, de az elmúlt időszak után azt kell hogy mondjam igaza van, vicc nélkül sorozatosan tapasztalok ilyen téren olyan dolgokat, amiket sokan el sem hinnének.

Fotó: @fridajuszku / @lovestories.photography

Az emberi kapcsolataim egy kicsit megcsappantak, de szerintem a vírus által mindenkinek, sokkal nehezebb volt tartani online a kapcsolatot az ismerősökkel, mint az esetben, ha folyamatosan találkozhattunk volna egymással. Volt olyan ember is a környezetemben, akin láttam, hogy ez az egész nagyon megviselte.

Természetesen igyekeztem mindenben megkeresni az apró örömöt, a pozitív dolgokat, de be kell valljam néha a sok lelki megpróbáltatás miatt azért nehéz volt. Az önbizalmam, ami nálam amúgy is ritka dolog, (csak igyekszem leplezni ) rengetegszer a padlóra került. Szerencsémre mindig akadt egy - egy barát aki kirángatott a csávából. A blognak pedig rengeteget köszönhetek, és azoknak is akik ezzel kapcsolatban támogatnak! Ahogy említettem, remélem,  hogy egyszer mindenki eltudja majd fogadni ezt a hobbyt, és úgy már felhőtlen lesz az én örömöm is.


Összességében azt mondhatom, hogy nagyon kalandos, és vegyes nyarat zárhattam, de remélem, hogy az ősz majd jobb irányba mozdítja el mindazt, ami eddig volt, hiszen ahogy idézni szoktuk: ,, Az ősz egy második tavasz, amikor minden levél virággá változik. "
Remélem, hogy nem bántátok ezt a hosszabb bejegyzést és szívesen olvastátok el az érzéseimet! Meséljetek, Nektek hogy telt a nyár?
😊
A bejegyzésben szereplő képeket készítette:
Juszku Friderika : @fridajuszku  & @lovestories.photography
Ruha: Háda Fashion
Fülbevaló: H & MYou May Also Like

0 megjegyzés