Az arcbőr frissessége | Arcmasszírozó roller

by - szeptember 19, 2020

Sziasztok!

Nektek is ismerősek azok a reggelek, amikor nagy, kátyús és táskás szemekkel néztek a tükörbe? - Azt hiszem, ezt a legtöbb embertől kérdezni sem kell, szóval mindenesetre akad az olvasók között is olyan, akinek igen rá a válasza. Mostanában nagyon rosszul alszom, és igen meggyűlik a bajom a fent említett dologgal, úgyhogy néhány hét után rájöttem, hogy muszáj kitalálnom valamit ez ellen a probléma ellen.

Voltak napok, amikor ugyan nem éreztem magamat fáradtnak, azonban mégis borzasztóan karikásak, és dülledtek voltak a szemeim, és velük együtt a környékük is, így elhatároztam, hogy minél több módszert kipróbálok a probléma ellen.

Épp kapóra jött, hogy egy új kozmetikai ággal, a koreai kozmetikumokkal ismerkedtem a Minji Cosmetics jóvoltából, így néhány beauty újdonság is a kezeim ügye közé került, köztük egy arcmasszírozó roller is. Én eddig még nem próbáltam ezt a szépségápolási kelléket, de nagyon kíváncsi voltam rá, mert rengeteg pozitív visszajelzést hallottam róla. 
A Minji honlapjára térve ezt a pár soros ismertetőt olvashatjuk a termékről:

,, Arcmasszírozó rollerek az arcbőröd felfrissítéséhez és az arcizmok ellazításához. Ezek a különleges szépségápolási eszközök számos előnnyel rendelkeznek, például serkentik a vérkeringést, feszesebbé teszik a bőrt és segítségükkel a fiatalságodat is megőrizheted. Akik egyszer kipróbálják az arcmasszírozó rollereket, azok első látásra szerelembe esnek és könnyedén beépítik az arcmasszázst a mindennapi arcápolási rutinjukba."


A felfrissülés, és ellazítás szó nagyon ígéretesnek tűnt számomra, így a Glamour - napok alkalmával be is szereztem egy ilyen arcrollert. Pár hét tesztelés után ültem le megírni Nektek a tapasztalataimat, amelyek a következőek voltak:

❀ Valóban frissítő a hatása, hiszen amikor hozzáérintjük arcunkhoz, az a hideg ásványi kővel találkozik. Ez a kidülledt, esetlegesen száraz bőrnek is nagyon jó érzést nyújt, de első alkalommal furcsa is egyben.

❀ A szemek alatt megjelenő karikák / táskák valóban leapadnak a használatától, hiszen olyan érzése van az embernek, mintha ,,lesimítaná" őket.❀Mivel az arcunkon fel, és le kell mozgatnunk ezeket a görgőket, így beindítják a vér és nyirokkeringésünket, ezáltal élénkebbé tesznek minket. - Ezek a mozzanatok hosszabb távon a ráncokat is segíthetnek elsimítani.

❀Az arcmasszírozó roller kialakítása fokozza a termék hatékonyságát, kézre álló így könnyedén igazodik arcunk formájához.

❀A hagyományos roller a Távol - Keletről származik, és nagyon hosszú történettel rendelkezik! Az évek múlásával azonban több ásványból is elkészítették ezeket a termékeket, így használatuk során a különféle ásványok, különféle hatásokat / érzéseket adnak át.

( A Minji Cosmetics webshopjában rózsakvarcból, és jáde kőből készült darabokat találhattok.)

❀Az én arcmasszírozóm rózsakvarcból készült, ami a szeretet köve, és nekem is nagy kedvencem. Több jótékony hatással rendelkezik, ilyen például az, hogy nyugtat, elűzi a feszültséget, vigyáz a szívműködésre megteremti a szerelmet, vagy épp javítja birtokolója kommunikációját. - Kár, hogy nem ez nem az én horoszkóp kövem, mert akkor tényleg nagyon sok az életemhez passzoló pontot támogatna. Mindenesetre így is segített a fentebb említettek egy - két pontján.


Összességében 

A fő problémám tehát a szem alatti karikák, és a folyamatosan bágyadt arc, érzés volt! A beauty roller ezt természetesen teljesen nem tüntette el, de amit ígért, amiket olvastam róla azt betartotta. Sőt! Még az utolsó részben említett rózsakvarchoz kapcsolódó hatások közül is megváltoztatott néhányat.

Én úgy gondolom, hogy egy kicsit javított a fő problémámon ez a termék, ha mást nem is annyit biztosan, hogy frissebben, és jobb közérzettel indul a nap a használata után, tehát csak ajánlani tudom.

Szorítsatok nekem, hogy elmúljon ez a folyamatos, kellemetlen szemkörnyéki érzés, mert már kezdek félni, hogy némi komoly belső szervi probléma okozza. Ha esetleg valaki megküzdött már hasonlóval nagyon szívesen veszem a tapasztalatait / tanácsait!

Ezen a szuper terméken kívül pedig szeretném még a figyelmetekbe ajánlani a Több mint TestŐr 2020.09.20 - ai adását, ahol Vikinek köszönhetően volt lehetőségem néhány pillanat erejéig a Minji Cosmeticsről szóló részben részt venni! Nagyon Köszönöm ezt a klassz lehetőséget!


Egyébként Ti már próbáltátok az arcmasszírozó
hengerek valamely fajtáját?


Xoxo:
Fanni

You May Also Like

0 megjegyzés