Perfume Stories 3 | O ' dore | Szilárd Parfüm Teszt

by - augusztus 25, 2020

Szponzorálva: 

𝓞 '𝓭𝓸𝓻𝓮 𝓢𝓸𝓵𝓲𝓭 𝓟𝓮𝓻𝓯𝓾𝓶𝓮𝓼

Sziasztok!

Biztosan emlékeztek arra, hogy nemrégiben elindítottam egy Perfume Stories c. bejegyzéssorozatot itt a blogomon.

Ennek többek között 3 oka volt anno! : Az egyik az, hogy rengeteg parfümöt kipróbáltam már, amire megtaláltam a kedvencemet. A másik, hogy ennek ellenére még mindig szeretek új illatokkal kísérletezni, megismerkedni. A harmadik pedig Nektek szólt, az volt az a gondolat ami kimondta; ha már ennyi parfümöt ismerek miért ne osszam meg Veletek is a véleményemet róluk? Egy szónak is száz a vége, remélem, hogy az eddigi részeket érdeklődve és szívesen olvastátok.

A mai alkalommal a sorozat harmadik részeként egy különleges parfümöt szeretnék bemutatni Nektek, amelyet az O ' dore márka csapatának köszönhetően próbálhattam ki! Különleges bejegyzés lesz ez, hiszen egy szilárd parfümről ( solid perfume ) van szó. Ez a fajta kivitelezés még nekem is újdonság volt, mivel eddig csak a jól bevált sprayes változatokat próbáltam ki.A MÁRKÁRÓL 

Az O'dore egy olyan parfümkreációkat alkotó cég, amely környezetbarát csomagolásba zárva készíti el a termékeit, ezzel csökkentve a környezetszennyezést. A termékek csomagolása így ökológiailag is fenntartható. Szilárd parfümjeik egyedi termékekként debütáltak náluk, különböző illóolajok hozzáadásával. Elkészítésük során minimalizálták a műanyag használatát így a parfüm, annak tartója, és csomagolása is teljes mértékben komposztálható.

AZ O ' ODORE TERMÉKEK CSOMAGOLÁSA

Azonkívül, hogy műanyagmentes, és környezetbarát csomagolásba zártak ezek a különlegességek, a külső megjelenésük is tökéletes. Letisztultak, kifinomultak és halvány, világos színeikkel mindenhez nagyon jól passzolnak. Ez blogger szemmel nézve különösen előnyös tulajdonság, hiszen mi már jól látjuk ilyenkor, hogy remek kiegészítői lesznek majd, egy - egy képnek!

A blogos vonatkozást leszámítva pedig szerintem mindenki szereti a szép csomagokat, és a stílusosan kialakított meglepetéseket, úgyhogy már csak emiatt is megéri Nektek is egy ilyen csodát beszerezni! Garantált az arcon a mosoly, amikor a futár megérkezik.💖


AZ ELSŐ ,, TALÁLKOZÁS " EGY SZILÁRD PARFÜMMEL

Ahogyan azt már említettem ez volt az első találkozásom egy szilárd parfümmel, így nagyon kíváncsian vártam a termék tesztelését. A száraz parfüm egy stiftes, krémes kialakítású szépség, amit sprayes társaival ellentétben kenni kell bőrünkre. Textúrája nagyon finom és puha állagú ( Talán kicsit hasonlít egy ajakbalzsaméra! ). A használatát egy kis hangulatvideóval szemléltetem Nektek, amit a bejegyzés végére mellékelek is! Itt pontosan megmutatom azt, hogy miként kell alkalmazni ezt a parfümöt.

Meglepődve tapasztaltam még, hogy az intenzitása pont olyan, mint azoké a parfümöké, amik illatfelhőt vonnak maguk után. Ebbe a pici papírdobozba rengeteg aroma, és érzés szorult, amit az általam választott WMN Like Me illat kétségkívül átad.


ILLATVARIÁCIÓK 

Az O'dore honlapján 3 féle szilárd parfümvariációval találkozhattok, amelyek a követkzeőek:

  WMN LIKE ME : Fekete Ribizlis, jázminos illat egy kis pézsmával megbolondítva.

FLOWER RAIN : Ebben az illatban elragadóbbnál - elragadóbb illatokat találhattok, különböző csodás virágokból, mint például a bazsarózsa vagy a fehér lótusz.

SWEET ROSE : Az édes illatok kedvelőinek kecsegtető ez a parfüm, ahogyan azt már a neve is elárulja egy édes, rózsás aromájú illatcsodáról van szó.Remélem, hogy ez alapján az ismertető alapján Ti is megtaláljátok majd a kedvenceteket a felsoroltak közül, s kedvet kaptok ahhoz, hogy megismerkedjetek az O 'dore világával! Ha szeretnétek vásárolni a honlapjukról, akkor használjátok a FANNYSWORLD kódot, amely kedvezményre jogosít fel Titeket!Köszönöm Szépen, hogy velem tartottatok és elolvastátok
 a Perfume Stories rendhagyó 3. részét! Ti próbáltatok már a szilárd parfümöket?


Xoxo: Fanni  ❤


You May Also Like

0 megjegyzés