Mi van a táskámban ? | Bag from Bonprix

by - július 30, 2020


Sziasztok!


Tudom, hogy ez a cím inkább a youtuberek kedvence ( nekem azon a platformon egy kicsit nagy falat lenne ezt megalkotni ), de már ősidők óta szemeztem egy ilyen bejegyzés elkészítésével. Emlékszem, hogy még a blogom indulásakor volt ez egy nagyon menő tartalom, s szinte mindenki elkészítette, hogy megmutassa mi is van az ő kis táskájában. A legtöbben videós, de néhányan írásos formában. Akkoriban én még nem voltam elég összeszedett és rendszerezett ahhoz, hogy ezt össze tudjam szedni, mindenhová végtelenül nagy kézitáskával mentem, amiben rengeteg cucc volt.

Az évek során, és pláne a Budapestre költözéssel javult a helyzet és leredukáltam a dolgokat azokra a kellékekre, amelyek tényleg szükségesek. Hamar meg kellett tanulnom, hogy egy - egy út a metrón ( vagy épp a metrópótlón ) nem a legkényelmesebb egy hatalmas táskával, amikor az persze nem is szükséges. Néhány hét után átszoktam a kis táska, és laptop kombinációra, hiszen az általában szükséges a mindennapjaimhoz. Sokkal jobban elfértem a tömegközlekedésen, kényelmesebb és praktikusabb volt egy - egy nap lebonyolítása.

Egy valami azonban még mindig hiányzott, a tényleg tökéletes kis táska! Elvoltam ugyan azzal a darabbal, amim éppen volt, de azért hagyott némi kivetni valót maga után például az, hogy hogyan lehetett lezárni, vagy mennyire volt állítható a pántja. A színe, az anyaga illetve egyéb dolgok, amik a mindennapok során a praktikussá tesznek egy - egy modellt.


Hosszas keresgélés után, s ezt nem csak az együttműködés kedvéért mondom, sikerült megtalálnom az erre legtökéletesebb darabot. Ő pedig a Bonprix testszín - lila válltáskája. Itt leszögezném, hogy egyáltalán nem volt kötelező ezt a terméket választanom az együttműködés keretein belül, szóval tényleg úgy éreztem, hogy ő lesz a megfelelő mindennapi kiegészítő. Eleget tesz a fent említett kritériumoknak, és minden belefér.

De minek is kellene elférnie egy ilyen táskában? A férfiak mindig azt mondják, hogy a női táska egy
,, feneketlen valami ". Lehet, hogy ez tényleg igaz? Ha belegondolok ebbe az apróságba több mindent tudunk pakolni, mint gondolnánk. 

Ebben a bejegyzésben szeretném nektek megmutatni azt, hogy az én ,,feneketlen" kézitáskámban mik lapulnak meg ( persze az irataimon és a telefonomon kívül) ! : 


Pénztárca: Ezt szerintem nem kell részleteznem, de annyit azért hozzátennék, hogy nehéz olyan kisebb táskát találni amibe egy normál pénztárca is elfér.

Kézfertőtlenítő: Nem a jelenlegi járvány végett hanem amúgy is, nálam mindig is elengedhetetlen volt a kézfertőtlenítő használata, erre a célra pedig a Higeen márka termékeit szoktam választani.

Kézkrém: Szeptember óta van két kedvencem, az egyik a Bioderma Atoderm Kézkrémje, a másik pedig a Body & Soul Wellnes kézkrémje, amelynek mennyei az illata, és hihetetlenül puhává teszi a kezünket. Napközben az utóbbit szoktam használni!


Ajakbalzsam: Ebből szintén a Bioderma Atoderm kiadása a nagy kedvenc, mert hihetetlenül könnyű adagolni, nem olvad meg, plusz a használata mellett esély nincsen kirepedezett ajkakra.

Szájfény: Soha nem hittem volna, hogy lesz egy ilyen márkájú sminkterméken, de egy eseményen szerencsésen sikerült megnyerni 

Toll: Nem részletezném, határidőnapló nélkül vagy azzal együtt egy toll mindig jó ha van az embernél! Nekem vannak bizonyos kabala tollaim, általában azokat viszem ide - oda magammal. 

✾ Maszk és papír zsebkendő: Az előbbi a jelenlegi helyzetre való tekintettel, az utóbbi pedig a női táska elengedhetetlen kellékeként mindig nálam van. Ami a felsorolásból kimaradt, a kis táskás korszakom kezdetekor leredukálódott az nem más, mint a sminkfelszerelés, és a fésű. Rájöttem, hogy felesleges az embernek egész nap magával cipelnie ezeket a kellékeket, pláne ha nincsen semmilyen alkalom, vagy fontos esemény az adott napon! Ha mégis szükségem lenne ezekre, megoldom úgy, hogy bezárom az egyetemi szekrénybe őket, de semmiképp sem tartom őket egész nap magamnál.

Létfontosságú és elengedhetetlen ,, kelléke " egy napnak még az ásványvíz, amit én egy külön kulacsba  szoktam tenni, és így kézben viszem ide - oda. 

Ezzel a végére is értünk az én táska - mustrámnak, ami egy átlagos napot illet persze. Remélem, hogy nem voltam túl ódivatú ezzel a bejegyzéssel, és hogy tetszett Nektek! Köszönöm a Bonprix csapatának ezt a minden szempontból tökéletes válltáskát, garantáltan a hasznomra vált.
Mondjátok, Ti kis vagy nagy táska pártiak vagytok? 
Mi az, ami mindig Nálatok van?
Xoxo: Fanni

/ A bejegyzésben lévő táska szponzorált tartalom a Bonprix csapata által! / 

You May Also Like

0 megjegyzés