Levendulamező

by - július 15, 2020Sziasztok! 

Biztosan emlékeztek arra, hogy tavaly is helyet kapott itt az oldalon egy levendulás bejegyzés. Anno az érettségiről és az azzal kapcsolatos érzéseimről meséltem Nektek a levendulás képek mellett. 

Az idén azonban egy kicsit extrábbra vettem ezt a koncepciót és egy nagyon különleges fotósorozatot valósítottunk meg Frida segítségével (@fridajuszku / Love Stories Photography ). Az ötlet, hogy milyen ruhát viseljek, és hogy milyen stílusú képeket készítsünk igazából az övé volt, amit ezúttal is nagyon köszönök! ❤


A fehér szín és az esküvői, alkalmi jelleg volt meghatározó a ruhát illetően. Mindenképpen szerettük volna ha valamilyen tüllös, hosszú résszel rendelkező darabot viselek, hiszen a levendulatengerben ez a stílus nagy kontrasztot képez. A tökéletes ruhára végül egy turkálóban bukkantam rá.
Látjátok! A second hand cuccok is épp annyira menők, mint az egyéb márkák ruhái. Akik aktívan követnek, azok tudják, hogy én például többször említem ezeket a ruhákat, mert rengeteg ilyen turis kincsre szoktam lecsapni. 

Kiegészítőnek egy csodaszép csipke esernyőt használtunk, amit anyukám szerzett be az elmúlt hetekben. Épp lakásfelújítás közepette vagyunk itthon, úgyhogy ez a kellék így került a képbe. Mindemellett régóta szerettem volna egy ilyen vintage stílusú esernyőt, mert szerintem nagyon kis romantikus, és szuper kiegészítője lehet egy - egy fotózásnak is. 


Helyszínnek a Tihanyban található Őslevendulást választottuk, ahol mint minden évben úgy idén is a levendula fesztivál zajlott. Ilyenkor az odalátogatók, saját maguk szedhetik le ezeket a gyönyörű, és illatos virágokat a Szedd magad! akció keretében. 

A levendula számos jótékony hatással rendelkezik, így egy másik alkalommal én is szereztem be egy csokorral itthonra. Az évek során készítettem belőle sütit, szörpöt, és fürdőbombát is, az idén pedig szintén az utóbbi fog készülni!

Fotózás közben természetesen vigyáztunk az értékes levendulára, és csak az arra kijelölt helyen fotóztunk. Fridával mindig élmény a fotózás és nagyon érdekes képek készülnek, ahogy azt láthattátok mostanában a különböző közösségi oldalaimon.

A szemfülesebbeknek ehhez kapcsolódván feltűnhetett az is, hogy javaslatára egy új színvilágú effektet próbáltam ki, így kicsit sötétebb, és Vele együtt vintage stílusú lett az Instagramon. Számomra nagy bátorság kellett ehhez, mert én mindig az élénkebb és világosabb stílusú színvilággal alkottam. Mindenesetre ez a változatosság nagyon jól jött, és talán (ahogy azt észrevettem) Nektek is jobban tetszik! 

Természetesen, ha bármi észrevételetek, javaslatotok van ezzel az újítással kapcsolatban írjátok meg nyugodtan! 

A csodás képekért pedig ezúttal is nagyon hálás vagyok, pláne, hogy én általában kevésszer vagyok megelégedve azokkal a képekkel, amik rólam készülnek. Azonban amióta Fridával dolgozunk ez még nem fordult elő!Ti jártatok már a tihanyi levendulamezők valamelyikén?Xoxo: Fanni ❤

You May Also Like

0 megjegyzés