Friday Thoughts | Mi újság velem mostanság?

by - július 24, 2020


Sziasztok Drágák! 

Már a köszönés is elárulja, hogy ez egy elmélkedős, és gondolkodós bejegyzés lesz! Bevallom őszintén, hogy nagyon hiányzott az, hogy ilyesmit is megoszthassak Veletek, de mostanság valahogy mindig a fáradtság győzött a lelkizős posztok összeírása felett. 

A végső ihletet a pénteki szabadnap, és ezek a csodaszép flatlayek adták meg ahhoz, hogy leüljek, és egy kicsit rendszerezzem, illetve megosszam Veletek a gondolataimat. A bejegyzésben szereplő fotókon amúgy az Ideal of Swedennel való együttműködésem eredményét láthatjátok - Amit ezúttal is nagyon köszönök! Nektek is van egy meglepetésem, ami nem más, mint egy 15 % - os kedvezménykód az Ideal of Sweden honlapján történő vásárlásotokhoz: ID15-671400. Mielőtt jönnének a rosszindulatú kommentárok a képek megjelenítése mellé fel kellett tüntetnem, ezt a ,,reklámot" ( A blogolásban is vannak szabályok! ).

A bejegyzést viszont mindenképpen ezekkel a hangulatfotókkal szerettem volna elkészíteni, mert szerintem nagyon is illenek a gondolataimhoz, s a következő sorokhoz, mivel mind a rózsaszirmok, mind a piros szín elgondolkodtató, ezen felül kellemes légkört is fest. - Legalábbis szerintem!Mostanában amúgy is jellemzőek rám a hangulatingadozások: Egyik nap majd kicsattanok az örömtől, és a boldogságtól, a rákövetkezőn pedig semmihez; de szó szerint semmihez nincs kedvem, még a harmadik kávé után sem. Talán már említettem Nektek itt a blogon, hogy megtaláltam az első gyakornoki állásomat, ami ezzel együtt az első tényleg beütemezett, komolyabb munkahelyem is. Ez kicsikét behatárolja a napjaimat, aminek nagyon örülök, mert így tudom, hogy van olyan dolog, amihez igazodnom, s alkalmazkodnom kell. Ilyenkor hatékonyabban, és precízebben tudom végezni az itthoni teendőimet is. 

Ezenkívül újítása még a hónapnak, és a jelenlegi dolgoknak az is, hogy újra indult az a csoportos tánc edzés ahová járni szoktam, szóval ha máshová nem is nagyon, de ide fix, hogy heti kétszer kimozdulhatok. Nagyon vártam már, hogy mindez újra kezdődjön, mert a lelkemnek is hiányzott ez a kikapcsolódás. 

Amikor itthon vagyok, akkor a teendőim közé tartozik még az is, hogy a kis kutyáinkat pátyolgassam, illetve besegítsek az itthoni teendőkbe, szóval azért a 4 fal között is mozgalmasan telik egy - egy nap. Ezek alapján csodálkozom is, hogy néha napján miért nem tudok aludni? Biztosan Veletek is előfordult már az, hogy irtó fáradtak vagytok, mégsem jön álom a szemetekre egészen hajnali 3 - ig. Nos, ez az elmúlt pár hétben igen rányomta a bélyeget a hangulatomra.


Ha már a hangulatoknál tartunk, visszatérnék a bejegyzés elején említett hangulatingadozásaimra, hát mit mondjak, nincsen kedvem, és nem is szoktam másokkal, csak egy nagyon szűk baráti körrel megosztanom a magánéletemet, de jelenleg elég nehéz időszakokon megyek át. Az egyedüli, ami ebből kirángat ( a fentebb említett táncon kívül ), az a blogolás világa, hangulata s közössége; amit Ti nyújtotok nekem.

Mostanában rengeteg pozitív visszajelzést, és elismerést kaptam ami nagyon jól esett a lelkemnek, ösztönzött arra, hogy a rosszabb napokon is higgyek magamban, vagyis fókuszáljak a jóra, az apró örömökre. Klisé, és mindenféle nagyzolás nélkül ilyen volt például a bejegyzésben mutatott Ideal of Sweden csomag is, mert egy elég ,, romos ", és ráadásul esős napon érkezett meg hozzám, s például két éve vártam ennek a cégnek a megkeresésére, úgyhogy ez tényleg nagy elismerés számomra.

A csomag bontogatása például elterelte a gondolataimat.Gyönyörködhettem szépségében, és kiválóságában mindannak, amit tartalmazott, vagy éppen kipróbálhattam, hogy miként funkcionál az első telefontartó gyűrűm, hiszen nekem még sohasem volt, de már nagyon sokat hallottam róla.


Néhányotoknak biztosan fura lehet, hogy miért olyan fontos nekem ez az egész blogolás, és miért ölök bele ennyi időt és energiát; de remélem, hogy mostanra ( mert már sokat beszéltem erről itt - ott ) talán megértitek, hogy ez a hobby egy instant pihenés, s feltöltődés számomra. Izgalmat, ismeretségeket, kihívásokat, és kreativitást csempész a mindennapjaimba. Megtanítja azt, hogy hogyan érdemes együtt dolgozni másokkal, vagy azt, hogy miként kezeljem a féltékenységet, feszültséget. Szóval itt is vannak nehéz pillanatok, de azért valahogy még mindig ez a legrózsásabb élet területem! 

A napokban visszaköszöntek az életembe olyan emberek is akikkel eddig nem nagyon találkoztam, de tudom, hogyha szükség van rájuk mindig ott vannak számomra, ahogy tehetik. Tudjátok, néha egy csendes hallgatás, vagy jelenlét többet jelent, mint sok üres, hirtelen szó. Ezt én is nehezen tanultam, tanulom meg, s néha még nehezen is hiszem el, de aztán az élet valahogyan ezt mindig bizonyítja, csak sajnos én türelmetlen típus vagyok, és nehéz kivárnom, elhinnem.

Az elmúlt hetekben azt tapasztaltam amúgy, hogy egy kicsit mindenkinek nehéz újra felpörögni, egy kicsit mindenki nehezen találja a visszautat a teljes, hagyományos mindennapok felé. Nekem most például rengeteget segített az, hogy a gondolataim azon részét, amelyek publikusak, és régóta érlelődtek bennem kiírhattam magamból!Remélem, hogy adott Nektek valamit ez a bejegyzés, esetleg néhány mondattal bölcsebbek, vagy többek lettetek.
Nagyon szeretném, ha az érzéseimmel megmozgathatnám, inspirálhatnám mások mindennapjait, gondolatvilágát.Xoxo: Fanni

A bejegyzés szponzorációt tartalmazott:  Ideal Of Sweden  /  #idealxbrandbassador  /  #idealofsweden

You May Also Like

0 megjegyzés