Beige & White | Outfit Inspiration

by - július 20, 2020

by
@chrissy_beresSziasztok!

Biztosan Ti is észrevettétek, hogy mostanában csak heti 1 bejegyzés születik itt a blogon, esetleg néha kettő. Ez egyfelől negatív, másfelől viszont pozitív tényező, hiszen az elmúlt hónapban rengeteg dolog vett körül, nagyon sok teendő gyűlt össze, és program indult újra hirtelen, amit valljuk be őszintén már nagyon vártam.

Számomra a legmacerásabb talán a Budapest és Herend közötti ingázás volt, hiszen most, hogy nyári szünet van, és nincsen egyetem nem egy adott dologhoz kell igazítanom ezt, hanem mindig csak úgy spontán jönnek a programok. Mostanra talán sikerült a munkával, és az egyéb teendőkkel összeegyeztetni ezt az ingázást, de az igaz, hogy a nyáron többet tartózkodom otthon a lakóhelyemen! ❤

Az elmúlt hetekben azonban töltöttem néhány napot Budapesten, s úgy alakult, hogy egy  szabad hétvége is közéjük esett. Egy szép szombati napon egy barátnőmmel elmentünk a városba egy kicsit sétálni, és körbenézni. Rengeteg számomra ismeretlen helyet, és útvonalat ismerhettem meg, és meglátogattuk a Balllon Showroom egy divat eseményét is. 


Az eseményről hazafelé botlottunk bele ebbe a nagyon klassz, és különleges falba, amit őszintén szólva fogalmam sincs, hogy milyen utcában találtok meg.😝(Ebből is látszik, hogy milyen profin tájékozódom Pesten!) Ugyan még a napunk megtervezése előtt beszéltük Krisztivel, hogy ennek a délutánnak a fotózás is része lesz, de nem igazán tudtuk, hogy merre kéne menni, így nagyon örültünk a spontán felfedezésnek!

A háttéren kívül, az általam viselt szett is nagyon különleges volt számomra. Eléggé komfortzónán kívüli nekem ez a street style stílus, mert például elég ritkán viselek ilyen rövidebb toppokat. Ha követitek a munkásságomat, és a megosztásaimat, akkor láthatjátok, hogy inkább az a ruha, szoknya, vagy overál párti vagyok. 

Ezt a szettet spontán szereztem be, éppen azért, hogy legyen a nyárra egy - két hétköznapibb stílusú ruhadarabom is. Mindig is ellenkeztem ezzel a lazább stílussal, de az évek során rá kellett, hogy jöjjek: Jó ha lapul néhány egyszerűbb ruha is az ember szekrényében!
A fehér, tüllös ujjú top felső praktikus választás volt, hiszen rengeteg dologhoz illik, ezáltal jól ki lehet használni. Nekem például sok mintás szoknyám, és nadrágom van, így ezt a toppot is több darabhoz tudom majd viselni. 
A mintáktól egyelőre eltekintve most csak egy letisztult, bézs színű, magas derekú szoknyával párosítottam a felsőt. - Amiről egyébként az előbb említettek ellentéte mondható el: Mintás felsőkhöz, toppokhoz és bodykhoz lehet nagyon jól viselni.

Mivel most a mintákkal való játék, és kombinálás elmaradt egy övvel dobtam fel ezt a szimpla szettet, ami például nagyon jól kiemeli az összeállítás derékrészét. 

Kiegészítőnek egy kerek szalmatáskát vittem magammal, amire már nagyon régóta vágytam!
A táska kényelmes, sok mindenhez illik, és minden elfér benne, ami egy női táskába kell. Most nagyon sok helyen lehet ilyesmi táskákat kapni, hiszen kissé nyárias a beütésük, én az enyémhez a Deichmann üzletében jutottam hozzá. 
A képeken nem látszik ugyan, de a táskához illően egy magasított szalmatalpú szandált viseltem, amit a H&M egy tavalyi leárazásán vettem mindössze 2000 ft - ért.


Biztosan Nektek is feltűnt, hogy olyan fura fotós pózokat próbáltunk ki a fal előtt, Krisztinek nagyon jó érzéke van ezekhez a beállításokhoz, így a Mango Street Youtube csatornájáról inspirálódva rengeteg ötletet tudott nekem adni!

Összességében szerintem egy nagyon eredményes, és klassz napot zártunk aznap, és remélem, hogy Nektek is tetszett ez az outfit! Noha a bézs, már az elmúlt évek során népszerű divat színné vált, én mégiscsak most viseltem először!
Mondjátok, Ti szeretitek ezt a stílust?

Xoxo: Fanni


A képekért köszönet : Béres Kriszti - @chrissybéres

Amit viseltem:

Felső: New Yorker 
Szoknya: New Yorker 
Cipő: H&M
Táska: Deichmann

You May Also Like

0 megjegyzés