Minji Cosmetics | Ismerkedés a termékekkel

by - június 10, 2020Sziasztok!

Szeretném Nektek itt a blogon is elújságolni azt a megtiszteltetést, és örömhírt, hogy a múlt hónapban lehetőséget kaptam a Minji Cosmetics nagykövet programjába bekapcsolódni. Ez számomra két okból kifolyólag is nagy szó volt, először is azért, mert végtelenül örültem annak, hogy kis bloggerként Viki bizalmat szavazott a munkásságomnak, másodszor pedig már nagyon régóta szerettem volna a koreai kozmetikumokkal megismerkedni.

Az alábbi bejegyzésben szeretném Nektek a koreai kozmetikumokat, azaz a Minji munkásságát általánosságban bemutatni, illetve kifejteni a véleményemet két általam elsőként kipróbált termékről. Ha szívesen megismerkednétek a céggel, és felkeltette az érdeklődéseteket ez a kis bevezető, akkor olvassatok tovább!

,, Ha az összetevők listája magáért beszél, szerintem nem számít, hogy még nem hallottál a márkáról." 

- Olvashatjuk a cég oldalán, mint misszió. Ebből tehát kiderül az alapvető dolog, ami nem más, mint az, hogy a koreai kozmetikumok összetevői igencsak minőségiek, és különlegesek. Ezek a termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek az itthoni szépségápolás során ritkán fordulnak elő. Ilyen például a fűzfa kéreg kivonat, a csiganyálka, vagy az ázsiai gázló. Másik előnyük és különlegességük a mentesség, hiszen alkohol, allergén, és illatanyagmentesek. Ezek a kozmetikumok a tudatosságot, és az összetevők fontosságát hangsúlyozzák; így ösztönöznek bennünket a céltudatos vásárlásra.
A vállalkozás honlapjának blogján Viki számos szépségápolási tanáccsal, és pontos információkkal lát el minket, és vezeti be az olvasóit a korai kozmetikumok világába. Érdemes ott bővebb részleteket keresni a MinJi termékekről.
Ebben az alrészben arról szeretnék Nektek mesélni, hogy a nagykövetség első állomásaként mely termékekkel ismerkedtem meg. 

Két ugyan nem kifejezetten kozmetikumot, de szépségápolási kelléket néztem ki magamnak a webshopban. Az egyik nem más, mint egy 100 % vászonból készült piperetáska, még a másik egy csomag újrahasznosítható, és többször használható sminkeltávolító korong.  

A piperetáskáról

Ez a neszesszer minden női táskába megfelelő, hiszen pont elfér. Nem tartalmaz műszálat, mosható, és finom tapintású. Szerencsém volt, hogy ez a termék a kezem ügyébe akadt, mert kétségkívül mondhatom, hogy épp egy új piperetáskát kerestem magamnak. 

MinJi Cosmetics neszesszerében elfér minden, ami a mindennapi kozmetikumokat illeti, vékony és lapos kiképzése, illetve stabil cipzárral zárható. Mosás közben nem színeződik el a rajta található MinJi logó, amely az elejét díszíti.


Mosható arctisztító korongok

Egy csomagban 3 db-ot találhattok, amely 1590 ft - ba kerül. Annyira puhák ezek az arckorongok, hogy el sem tudom mondani! A szokványos vattával ellentétben nem bomlanak vagy szöszölnek, és többször is lehet használni őket.

Sarkallnak minket a környezettudatosságra, amely abban nyilvánul meg, hogy 100 % - ig bio, és pamut eredetűek ( egyik alapanyaguk például a bambusz ), tehát ők sem tartalmaznak szintetikus textíliákat.
Használat közben annyit tapasztaltam, hogy a makacsabb smink, illetve rúzsfoltokkal azért vigyázni kell, mert sajnos nagyon megfogják a korongokat. Mégis mindenképpen ajánlom őket, mert nem okoznak irritációt, és kellemetlen érzést.


Remélem, hogy megjött a kedvetek a MinJi Cosmetics termékeivel való ismerkedéshez, és az oldal felfedezéséhez, ahol amúgy még több hasznos információt találtok!

Meglepetésképp egy kedvezménykóddal szolgálok Nektek, ami nem más, mint a FANNYSWORLD kód, ez 15 %  kedvezményre jogosít fel Titeket a vásárlás során, s nincs minimum költséghatárhoz kötve, további akciókkal azonban nem vonható össze!Ti szívesen kipróbálnátok a koreai kozmetikumokat?

Hallottatok már a MinJi munkásságáról?

🌸
Xoxo: Fanni 

You May Also Like

0 megjegyzés