Ismerj meg!

by - június 27, 2020


Sziasztok, és üdvözöllek Titeket itt a blogomon! 
fashion / beauty / inspiration / lifestyle

A nevem Róka Fanni, egy 22 éves lány vagyok a porcelán hazájából Herendről. A fővárosba 2019 őszén a Budapesti Corvinus Egyetem megkezdése előtt költöztem fel, tele célokkal, kíváncsisággal, és persze félelemmel. Számomra a nagyváros mindig is álom volt, minden hátrányával együtt, mert szerettem volna abból a kis közegből kiszakadni, amiben eddig a lehetőségig éltem.

Az érdeklődési köröm igen sokszínű, szeretek utazgatni, kreatívkodni, verseny táncolni és  bármennyire is furán hangzik dolgozni. Mindemellett szeretem a pörgést, és a céltudatosságot - és persze a kávét!
Fanny's World  az a felület ahová kikapcsolódni jövök, a húzós, és rohanós mindennapokból, hogy írásba foglaljam gondolataimat, s érzéseimet. 



Az oldal 2017 júniusában indult, mindenféle cél nélkül, csupán szüksége volt a lelkemnek akkoriban egy hobbyra, ami úton - útfélen velem van, és segíti a mindennapjaimat. A folyamatos, és egyre tudatosabb építés, és írás az elmúlt három év során alakult ki bennem, s többek között ez a hobby sarkallt arra is, hogy az egyetemi tanulmányaimat a kommunikáció és médiatudomány szakon kezdjem el. A blogon főleg inspirációs témákkal, illetve személyes bejegyzésekkel találkozhattok, de gyakoriak a beauty, vagy éppen fashion tematikájú cikkek is.

Fő célom a hozzám hasonló lelkivilágú, és életvitelű lányok inspirálása, és motiválása. Igyekszem minden témát úgy megragadni, hogy az mások számára is hasznos, és ismerős legyen. Az elmúlt három évben a blog rengeteget tett hozzá az életemhez, s ehhez hozzátartoznak a negatív dolgok is. Általa megismerhettem mások nézőpontját, kritikus véleményét, de új barátságokat, kapcsolatokat is köthettem.


Fotó: @blankaartphotography / Simon Blanka

Az egyre színesebb, és modernebb világban én képtelen vagyok elengedni magát az írást, s ezzel együtt ezt a felületet. Tapasztalataim szerint a jövő inkább az Instagram oldalakban, illetve a videózásban rejlik ( természetesen ezekkel én is próbálkozom ) , de a blog mindig az első helyen lesz a szívemben, akárhogy is alakuljon a jövője. Elsősorban ez a felület volt az, ami megtanított szerkeszteni, precíznek, és rendezettebbnek lenni, illetve összehangolni a dolgokat. Sokat javított például a fotós készségeimen, s a türelmemen is egyaránt.

Éppen ezért számomra nem a látogatottság az elsődleges szempont, elenyésző az az alkalom, amikor erre rápillantok. Mindemellett tudom, hogy a lehetőségekért a XXI. században fel kell mutatni valamit, mert a semmire nem lehet építeni, bizalmat szavazni. Úgyhogy a következőkben elhoztam Nektek azt a néhány statisztikát, amivel a Fanny's World felülete rendelkezik, mert tudom, hogy ez fontos, releváns a kapcsolatépítés, és egy ilyen ,, munkakör " szempontjából!


A következő rész tehát elsősorban a cégeknek, és az együttműködni kívánóknak szól!

Statisztikák 

Oldalmegjelenítések száma / havi                                               1855
Oldalmegjelenítési előzmények / összes                                  29 919 
Rendszeres Olvasók                                                                        18
 Facebook Követők                                                                          103
 Instagram                                                                                      5505


Együttműködés keretein belül, szívesen vállalom:

 Márka képviselését.
✽ Blogbejegyzés készítését egy adott termékről.
✽ Instagram bejegyzés készítését egy adott termékről.
✽ Instagram unboxing videó, és történet készítését egy adott termékről.
✽ Nyereményjátékok lebonyolítását.
✽ Kampányokban való részvételt.


Bővebb információkért, és referenciákért a következő címeken vagyok elérhető: 

E - mail cím:  fannysworld99@gmail.com
Facebook: Róka Fanni  - Fanny's World
Instagram: @roka.fanni


A kicsit nyersebb és adatosabb részt leszámítva remélem, hogy élveztétek ezt a kis bemutatkozót. Mindenféle támogatásnak, és üzenetnek örülök, illetve Nektek is kedves cégek, és vállalatok, ha megkerestek az itt látottak / olvasottak alapján! Mindazt azonban, amit ez a blog képvisel, és amit át szeretnék adni vele nem lehet szavakba önteni így azt javaslom, ha elnyertem a szimpátiátokat mindenképp kattintsatok tovább!



You May Also Like

0 megjegyzés