Pipacsmező | BONPRIX ❀ Frida Juszku & Love Stories Photography

by - június 01, 2020


Sziasztok! 

A Bonprixszel való együttműködésem keretein belül ezúttal egy igazi álomprojektet valósítottam meg. Egy szezonális fotósorozatot készítettünk a kapott ruháról,  Juszku Friderikával a Lovestories Photography fotósával. Helyszínként a csodás természetet választottuk Veszprém városának határában, ami egy fantasztikus pipacsmezővel kápráztatott el minket. Ebben a bejegyzésben szeretném Nektek megmutatni a kedvenc képeimet, és mesélni egy kicsit a fotózásról, illetve az általam választott ruháról. A képekért pedig ismét nagyon hálás vagyok Fridának!  ♥


A Bonprix bloggers csapatáról már tettem Nektek említést ebben a bejegyzésben, ahol szintén egy csodás (akkor még tavaszi) ruhadarabról írtam. Ez alkalommal egy kicsit nyáriasabbra vettem a megjelenést és egy hosszú, fehér, és kivágott hátú ruhát választottam. Tudom, hogy ez a szabás egy kicsit alkalminak tűnhet egyesek számára, de engem nagyon megfogott a különleges kivitelezése, és anyaga. A ruha földig érő, és egy gyönyörű V kivágás ékesíti a hátát, személy szerint, mindig is előnyben részesítettem a hátul kivágott ruhákat; mert szerintem ezek a darabok különlegesebbek, és kifinomultabbak, mint néhány elől kivágott társuk. Talán a nőiesség jegyét hordozzák magukban. 👗

A csipke anyagokat szintén nagyon szeretem, mert felettébb romantikusak, s lágyak. Ez esetben nagyon jól passzoltak a minket körülvevő pipacsokhoz, vadvirágokhoz. A fehér szín a vad piros, és a sötét árnyalatokat kétségkívül jól ellenezte, így hangulatos, kissé vintage stílusú képeket készíthettünk. A sikerhez természetesen Frida fotós készségei is nagyban hozzájárultak.


Habár a ruci bonyolultnak, és komplikáltnak tűnhet első látásra, higgyétek el, hogy nagyon kényelmes. Egy félelmemet is legyőzte a viselése, ami nem más, mint maxi ruhák hordása alacsony létemre. Mindig is tartottam ettől, de gondoltam, hogy próba szerencse. Azokban az esetekben, amikor a ruha szabása megfelelő csupa pozitív visszajelzést kapok a maxi ruhákkal kapcsolatban.

Egy titkot viszont elárulnék Nektek, ami ha úgy tetszik kulisszatitoknak is mondható: A gyönyörű, és nagyra nőtt pipacstengerben a legmagasabb sarkú téli csizmámat viseltem, hogy stabilan tudjak menni, és ne süllyedjek el a talajban. Vicces élmény volt ebben a szettben.


Én borzasztóan örültem annak, hogy ezt a projektet sikerült megvalósítani; mert a legtöbbször általában mindig lemaradok egy - egy szezonális fotós témáról például repce, mandulafa, cseresznyevirág, magnólia; remélem értitek, hogy mire gondolok. Az öröm mellé azonban mindenképp hozzátenném, hogy ez a projekt nem valósulhatott volna meg Juszku Friderika / Lovestories Photography segítsége nélkül, így nagyon hálás vagyok neki, hogy újra együtt dolgozhattunk!

Hamarosan egy másik közös fotósorozatot is megmutatok Nektek, ami szintén nagyon különleges a számomra, és a kivitelézése is ismét ötletes, illetve komfortzónán kívüli.

A Bonprix csapatának pedig szintén Köszönöm Szépen az újabb lehetőséget:)
Frida oldalát megtaláljátok itt gyönyörű szép divat inspirációkért, a Lovestories Photography megörökített pillanatai közül pedig itt válogathattok.Ruha: Bonprix : Csipkés ruha / Szponzorált tartalom ! /
Fülbevaló: H&M
Smink : Mihálka Dóra | Veszprém 

You May Also Like

0 megjegyzés