Lovely Lemons 💛 Outfit Inspiriation

by - június 15, 2020Sziasztok!

Végre megmutathatom Nektek ezt a csodaszép outfitet, amit még Fridával fotóztunk. A projekt nagyon izgalmas, és kihívásokkal teli is volt; harcoltunk a széllel, a nappal, és a hatalmas mezővel, illetve én az általam viselt ruha egyes tulajdonságaival is.

Noha a képeket már májusban elkészítettük mindenképpen várni szerettem volna a megosztással, hiszen ez a ruha már egy tipikus nyári öltözetnek is megfelelhet. A koncepció nem más, mint egy hatalmas búzamező, és egy nagy karimájú szalmakalap párosítása.

A képeket éppen akkor készítettük, amikor az első napfény sugarai kibúvóban voltak, így igazán sejtelmesre, de mégis nyáriasra sikeredett egy - egy fotó. Ti is látni fogjátok majd a néhol átszűrődő napsugarakat, az amúgy enyhén felhős égbolton.✨

Ezt a különleges ruhát a H&M honlapjáról rendeltem az elmúlt szezonban. Félve kattintom rá a kosárba gombra, hiszen számomra a ruha egyes vonásai elég komfortzónán kívüliek voltak. Noha a szabásával, és a hátán lévő extravagáns V - alakú kivágással ki vagyok békülve, a színvilága egyáltalán nem tartozik a gardróbom elemei közé. A domináns sárga, valahogy mindig is távol állt, tőlem, s talán először tavaly csempésztem be egy - egy ilyen darabot a ruhatáramba.🥰

Így hát izgatottan vártam az érkező csomagot, s azt, hogy vajon hogy is állhat élőben ez a ruha. A - vonalú szabása az egyik kedvenc szabásom közé tartozik, sokkal jobban szeretem az ilyen fazonú darabokat, mint a testre feszülős párjaikat.

A hátulja maga az álom, én, mint ahogy azt a pipacsos bejegyzésben is említettem több ilyen típusú felsővel, inggel, pulcsival, vagy éppen egybe ruhával rendelkezem. Ez a darab egy hibát követ el ezzel kapcsolatban, ami nem más, mint az elméretezés. A cég honlapján is olvastam egy véleményben, és jó magam is megtapasztaltam, hogy a rendelt méret sokkal nagyobb volt a kelleténél.

Anyaga egy kicsit, meglepő módon csalóka, mivel a képeken nehéznek, és vastagnak tűnik, de élőben egy lenge, lyocell anyaggal találkozhatunk. Ujja puffos, és ezt a bő érzetet optikailag egy keskeny gumírozott, ugyanakkor vastag megkötős övvel díszített derékrész ellenzi.


Kiegészítőnek egy csodás kalapot viseltem, amit Frida javasolt, és ezúttal is Köszönöm Neki a remek tippet! - Még nyáriasabbá, és frissebbé varázsolta az összképet. Talán néhol ki - ki bukkanhat a fotókon egy rojtos, szintén H&M - es fülbevaló, ami a kedvenc kiegészítőim közé tartozik.

Összességében azt mondanám, hogy megérte az árát, ez a ruha a kisebb hibái ellenére, hiszen rendkívül látványos megjelenést kelt. Mostanában amúgy is szeretek kísérletezni a komfortzónámmal, nos éppen egy ilyen alkalom volt ez is!A kellemes és különleges hangulatú képek elkészítését pedig ezúttal is Köszönöm, Fridának
💛Ti szeretitek a különlegesebb egyberuhákat?
🍋

Xoxo : Fanni 

You May Also Like

0 megjegyzés