Glamour - napok 2020 | Wishlist

by - június 28, 2020Sziasztok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én minden évben beszerzem a Glamour - napi kuponmagazint magamnak, vásárolni viszont nem biztos, hogy elmegyek. Ha mégis, akkor azt céltudatosan teszem, hogy legalább körvonalazódjon bennem a dolog! Ebből kifolyólag szoktam egy wishlist - szerű listát készíteni, csupán magamnak, vagy Nektek ide a blogra, mert például Ti is nagyon szoktátok szeretni az ilyeneket.

Egyelőre még nem látom előre, hogy miképpen alakul az idei Glamour - napok ( 2020. Július 9 - 12 ) ebben a nem szokványos időpontban, de lehet, hogy a karantén után jól fog esni egy tipikus shopping - túra, amit amúgy csajos módon mindig anyukámmal ejtek meg ( Persze épp keretek között! :D ).

Ebben a bejegyzésben tehát az idei nyári listámat olvashatjátok, inspirációként, vagy épp ötletforrásként! A kategóriák ezúttal nagyon vegyesek, mert körülbelül mindent összeszedtem, amire szükségem lenne, de meglepő módon kevés köztük a szokványos fashion, vagy beauty témájú dolog.


Akik követnek a különböző social media felületeimen azok tudják, hogy mekkora kávé, és tej imádó vagyok! Minden mennyiségben el tudom fogyasztani mind a két terméket, ám a rendes tejjel vigyáznom kell, mert nagyon hasfájós, és kiütéses leszek tőle. Azok a bizonyos növényi tejek pedig nagyon drágák, főleg az általam legjobban kedvelt Alpro márka termékei.

Az őszi Glamour - napokon azonban felfedeztem, hogy van kupon az Alpro portékáira, a Tesco, és a Rossman üzletláncaiba is egyaránt 30 - 30 % kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a márka termékeit. - Ez szerencsére most is így van, úgyhogy ezt valószínűleg kihasználom és beszerzem a kedvenc tejes italaimat, hónapokra előre.

GARNIER HAJÁPOLÁS  - ROSSMAN

A hajápolási rutinom c. bejegyzésben még arról írtam Nektek, hogy az Organic Shop egy samponja a kedvencem, ám ez azóta megváltozott. A Garnier Botanic Theraphy termékcsaládját nemrégiben próbáltam ki, és bátran mondhatom, hogy még elégedettebb vagyok vele, mint az előző termékkel. Legkedvencebb darabom közülük a Botanic Theraphy Ricinus Oil & Almond hajbalzsamja, ami kétségkívül meghozza a hatását, annyira selymessé, és pihe - puhává varázsolja a hajat!

Árfekvésben ugyan csak közepesen drága ez a kollekció, de azért ennek ellenére is érdemes kihasználni a leendő akciót, ami nem más, mint 30 % kedvezmény a Rossman üzleteiben megtalálható Fructise és Botanic Theraphy termékekre.


PERSIL - ROSSMAN 

Nem is beauty, nem is fashion, vagy food kategória, sokkal inkább amolyan mindennapok. A budapesti albérletben mindig egyedül szoktam mosni; két okból kifolyólag: Ritkán jövök haza, vagy szimplán lusta vagyok haza hozni a szennyest, a sok egyéb holmi mellett. Ezalatt az idő alatt még jobban megszerettem a mosószerek, öblítők illatát!:D

Vicces lehet, de már kis koromban is a mosószer reklámok voltak a kedvenceim, főleg a Coccolino maci, így már akkor is szemeztem velük, amikor pedig nagy bevásárlást tartottunk, mindig szagolgattam őket.😝

Amióta egyedül szerzem be ezt a terméket, azóta a Persil az új befutó a különböző márkák közül, amiből egy több darabos kapszulás kiszerelés azonban nem túl olcsó. Ezáltal ha Ti is érintettek vagytok ebben a témában érdemes kihasználni a Rossman  33 % - os  akcióját.

Ha másba végül nem is, ebbe a termékbe biztosan beruházok az idén hiszen reményeim szerint ismét egyre többet leszek Budapesten.
F & F - TESCO

A kedvenc pizsamáim lelőhelye! Annyira jó hálóruhákat és szetteket lehet itt találni, szinte mindig; és nem utolsó szempont, hogy mennyire kedvező áron. Valahogyan szokásom az évszakoknak megfelelően újítani a hálóruháimon, így hát nagyon megörültem, mikor megpillantottam az újságban a 20 % - os kedvezmény kupont.

Kínálattól függően egy nyári szett, vagy köntös, de az is lehet, hogy már egy őszi darab fog a kosaramba kerülni, a közelgő szezonra való tekintettel.

ECIPŐ


A cipő vásárlás nálam mindig nagyon sarkalatos pont volt, sohasem tudtam eldönteni, hogy pontosan milyen típusú darabra, vagy stílusú cipőre vágyom. Természetesen elképzelésem az mindig volt, de aztán teljesen döntésképtelen vagyok, ha a vásárlásra kerül sor.

Az idén is sokat agyaltam azon, hogy a nyári szezonra vagy már a következő őszire érdemes beruháznom a lábbelik terén. Noha igen rövid, és viszontagságokkal teli az idei nyár, én még is azt hiszem, hogy lassacskán beindul az élet, és lesz alkalmam ide - oda menni, így úgy gondoltam egy szandál mindenképpen el kél.

Habár nem annyira szeretem a nyitott orrú cipőket, valahogy mégis ráveszem magamat egy - egy viselésére, mert általában nagyon jó fazonokat látok, amik kecsesek is egyben.

Az Ecipo oldalán most kinéztem egy szerelemdarabot,  amire a Glamour - napok keretein belül július 9 - 12 között 20 - 30 % kedvezményt kaphatunk.Ez lenne tehát a 2020 - as nyár Glamour - napi kívánságlistája! Remélem, hogy azért tetszett Nektek ez az összeválogatás, attól, hogy több termék felől közelítettem meg idén a témát. Talán nem bánjátok, hogy most nem csak beauty / fashion kiegészítőkről olvashattatok.
Nektek tervben van az idén a vásárlás? 
Szoktatok bevásárló listákat készíteni?
Xoxo: Fanni 💖

You May Also Like

0 megjegyzés